„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Mark Foster Gage 450 méter hosszú ‘hídhotelt’ tervez a NEOM projekten belül

A szaúdi NEOM fejlesztés bemutatta a Treyam nevű szállodát, amely egy lagúnát hidal át, mint az Akabai-öböl legújabb üdülőhelye.

Az amerikai Mark Foster Gage Architects stúdió által tervezett 250 szobás szálloda egy 450 méter hosszú hídon belül helyezkedik el, üvegfenekű szobákkal és egy végtelenített medencével a tetején.

A szálloda az Akabai-öböl partján épül majd, mintegy 10 kilométerre északra a THE LINE fejlesztéstől, Szaúd-Arábia északnyugati részén. A stúdió szerint a szállodát azért emelték magasra, hogy más perspektívát nyújtson a környező tájra, a lagúnára és a tengerre.

A szálloda szobái a híd belsejében lesznek elhelyezve, üvegpadlóval és üvegmennyezettel. A híd teljes hosszát egy 450 méter hosszú, végtelenített medence fogja betetőzni.

A Treyam a NEOM által az ország északnyugati részén, az Akabai-öböl partvidékére bejelentett üdülőhelyek sorában a legújabb. Ezek közé tartozik a Mark Foster Gage Architects által tervezett “titkos kerti” gyógyfürdő, a holland OMA stúdió által tervezett “exkluzív menedékhely” és az Aquellum nevű “fejjel lefelé álló felhőkarcoló”,


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az üdülőhelyek a szélesebb körű Neom projekt részét képezik, amely a világ egyik legnagyobb és legvitatottabb fejlesztése. A 170 kilométer hosszú, THE LINE nevű város mellett egy nyolcszög alakú kikötővárost is magában foglal, amelyet a dán BIG stúdió tervezett.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb