Home / Lakberendezés és stílus / Luxus ázsiai hatással

Luxus ázsiai hatással

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Más kultúrákat vagy akár egy jellemző történelmi korszakot beilleszteni a belső dekorációba az egyik módja annak, hogy otthona kitűnjön a többi közül.

Akár személyes kapcsolata van az ázsiai kontinenssel, vagy egyszerűen csak megcsodálja a modern “ázsiai ihletésű” belső tereket ez a lakás színeivel, bőven táplálkozik a gazdag, ázsiai hagyományokból. Vessen egy pillantást rá, hogy megtudjon kicsit többet arról, hogy kezdhetjük el a saját otthonunkba beépíteni egy más kultúra elemeit.

modern-asian-dining-room

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ha az ázsiai ihletésű dekoráció egyetlen szóban összefoglalható lenne (ami persze nem lehetséges) ez a szó a “megnyugtató” lenne. Az olyan alapvető kulturális hatás, mint a buddhizmus, rendkívül nyugodt színpalettát követel meg. Az egyszerű színek, amelyek a természetből adódnak, mint egyesítő erő jelenik meg az egész otthonban. Az egyensúly másik fontos eleme az ázsiai design, tekintettel a színekre, valamint a textúrákra. Az ebédlőben lévő alacsony ülőhelyek, sok ázsiai kultúrában megtalálhatók, beleértve Japánt is. Az alacsony szék nem ugyanaz, mint egy párna a padlón, de hasonló hatású.

forrás: home-designing.com

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

Mindannyiunk rendelkezik vele. Bizony, ez az egyik sarok az otthonunkban, ami csak egy kicsit különbözik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.