Home / Modern és luxus házak / Tóparti ház Észak-Karolinában

Tóparti ház Észak-Karolinában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ha valaha szeretted volna átélni, milyen lehet egy igazi tóparti házban élni akkor tied a lehetőség: A Thurstons Way egy idilli kétemeletes otthon, a Norman-tónál, Mooresville-ben.

A hagyományos New England-i tengerparti házak szerint modellezett nagyjából 110 négyzetméteres otthon szürke zsindelytetővel, kővel valamint égszínkék bejárati ajtóval rendelkezik. A formális ebédlő és kristálycsillárok, klasszikus hangulatot kölcsönöznek az otthonnak, míg egy ínyenc konyha dupla sütővel biztosítja a lakóknak a legmodernebb készülékeket.

lakefront-3

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A 19. századi replika kandalló és két antik New England asztallal berendezett helyiség a Norman-tóra néz, és kétségtelenül az egyik legjobb hely a házban. Négy hálószoba és kilenc fürdőszoba található a luxus otthonban, emellett még négy autóbeállós garázs, antik ónszerkezetű mennyezet és padló, 1,500 üveges borospincével, borkóstolóval, művészeti stúdióval és biliárdteremmel is rendelkezik.

forrás:robbreport.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.