Home / Lakberendezés és stílus / Kis lakás sárga és szürke színekkel

Kis lakás sárga és szürke színekkel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ez a lakás Minszkben tökéletes példája annak, hogy nem kell nélkülözni a színeket ahhoz, hogy tágas érzetet keltsen az otthon.

Ez a különösen kompakt otthon a sárga színt használja ahhoz, hogy összekapcsolja az egyes területeket, anélkül, hogy az erőteljes árnyalat túlsúlyossá válna. A vidám kiegészítők sok érdekes részletet hoznak létre. Nézze meg, a Zrobym tervezői hogyan használták a falfelületet tárolásra, és a kecses bútorokat, amik szintén lehetőséget adnak a tárgyak elhelyezésére anélkül, hogy zsúfoltnak hatna a lakás.

Simpsons-throw-pillow

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A lakás játékos oldala a sárga színben jelenik meg, ilyen a nappaliban található Simpson párna, amit akár meg is fordíthatnak, ha elegánsabb megjelenést szeretnének. A dohányzóasztal napsárga színe szép tiszta helyet kínál a kávéscsészék elhelyezéséhez. A TV mellett a kerékpárok vertikális elhelyezésére fából készült falat látunk, amely egyrészt praktikus és helytakarékos, másrészt a tulajdonos büszkeségei is így mindig szem előtt vannak.

forrás: home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

Mindannyiunk rendelkezik vele. Bizony, ez az egyik sarok az otthonunkban, ami csak egy kicsit különbözik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.