„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Lowe’s új Origin21 dekorációs márkával nyeri el a stílus-tudatos millenniumi generáció ízlését

Egy barkácsáruház általában nem az első hely, ahol az ember trendi lakberendezési cikkek után néz. Történelmileg a Lowe’s és más otthoni és kerti kiskereskedők elég szelíden tartották a dolgokat ezen a részlegen, ragaszkodva az alapokhoz, amelyek célja, hogy az idősebb, hagyományosabb ízlésű embereket vonzzák. Most azonban a Lowe’s az Origin21 nevű új lakberendezési termékcsaláddal a következő generációt célozza meg. A közvetlenül az ezredfordulós korosztály számára készült kollekció célja, hogy modern “stílust kínáljon minden stílushoz” megfizethető áron.

A Lowe’s új, stílusos kínálatával berendezett nappali

“A Lowe’s által a stílusos, trendkereső, ezeréves fogyasztók számára tervezett Origin21 az otthoni stílusuk modernizálására törekvő, frissítő megközelítést kínál a lakberendezéshez, minden szezonban a funkciót és a szépséget párosítja a trendi darabokon keresztül” – olvasható a sajtóközleményben. “A kollekció, amely a díszpárnáktól, szőnyegektől és teraszbútoroktól kezdve a lámpatesteken, csaptelepeken és műnövényeken át mindent tartalmaz, különböző stílusokból merít inspirációt. Az Origin21 darabjai letisztult vonalakkal, lágy ívekkel és természetes anyagokkal rendelkeznek, amelyek önmagukban is megállják a helyüket, de egy egész helyiség berendezésére is alkalmasak. A kollekciót építészeti részletek és a középkori modern és skandináv dizájnra való utalások teszik teljessé.”

Stílusos kültéri ‘Egg Chair‘ a Lowe’s új Origin21 termékcsaládjából

A kollekció fotóinak végigjárása megerősíti, hogy ezek a tárgyak inkább hasonlítanak arra, amit a kifejezetten dizájnerek bútorokra szakosodott üzletekben látnánk, mintsem a helyi barkácsboltban. Japandi hatásokat, minimalista darabokat, sok boho színt és textúrát, valamint egy csipetnyi midcentury modernt fedezhetünk fel benne. Még jobb, hogy e darabok százai nagyon barátságos és elérhető áron kaphatók a dizájner üzletek kínálatával ellentétben- a fenti ‘Brennfield Egg Chair’ kárpitozott párnákkal például a $628.

Kortárs fürdőszoba-bútor a Lowe’s új Origin21 dekorcsaládjából

Az Origin21 része a Lowe’s azon céljának, hogy az összes otthoni és kerti igényt kielégítő célponttá váljon, az építkezés alapjaitól a befejező simításokig, és a lakberendezésig. A lakberendezési trendekre való új összpontosítás része a kiskereskedők nagyobb erőfeszítéseinek, hogy reagáljanak a közösségi média hatására, amely megváltoztatta a fogyasztók döntését az otthonuk átalakításáról. A múltban magazinokat kellett lapozgatni vagy személyesen bejárni a bemutatótermeket, hogy megismerjük a legújabb megjelenéseket. Manapság a Pinterest, az Instagram és a TikTok több ezer lehetőséget kínál, amelyeket percek alatt átnézhetünk, és egyetlen kattintással megvásárolhatunk. A trendek gyorsabban fejlődnek és terjednek, mint valaha, és a kiskereskedőknek hiper-összeköttetésben kell maradniuk, hogy lépést tartsanak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
A Lowe’s új, stílusos kínálatával berendezett nappali

Ez valószínűleg egyszerre jó és rossz dolog. A jó dizájn elérhetőbb, mint valaha, de a trendek jönnek és mennek, ami hozzájárul az eldobhatóság kultúrájához. Reméljük, hogy a kiskereskedők a minőséget és a tartósságot ugyanolyan prioritásként kezelik majd, mint a stílust és a megfizethetőséget, és hogy a fogyasztók a fenntarthatóságot szem előtt tartva vásárolnak majd.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb