„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Ashley Longshore színes otthona egy farsangi buli partihangulatát árasztja

A popművész és stílusmágus Ashley Longshore számára nem idegen a színes, élénk és szemet gyönyörködtető esztétika. Csak egy pillantást kell vetni kreatív, szivárványszínű kollekcióira, hogy érzékeltessük a New Orleans-i alkotó érzékét a drámaisághoz. Amikor eljött az ideje, hogy a művész/bútortervező eklektikus szemével saját otthonát is megtervezze, nem meglepő, hogy a végtelen árnyalatok palettáját választotta, és nem máshol, mint a Mardi Gras hazájában.

Bár a művész otthonának rejtélyes külseje kissé hagyományosnak tűnhet a zsalugáteres fehér ajtókkal és a festett téglahomlokzattal, ez a klasszikus 1920-as évekbeli New Orleans-i otthon belülről a színek tombolását rejti magában. Olyan, mintha egy Skittles-reklámba lépnénk be, de a szivárvány megízlelése helyett a vendégek a csodálatos művészet és a vibráló dekoráció valóságos kincsestárában gyönyörködhetnek, amely világos, merész és gyönyörű. Álmai otthonának megteremtéséhez Longshore a memphisi Gwen Driscoll tervezővel működött együtt, aki maga is arról ismert, hogy olyan belső terekkel feszegeti a határokat, amelyek tökéletes egyensúlyt kínálnak a klasszikusan modern jellemzők és a kiemelkedő statement-making darabok között, amelyek lenyűgözőek. Driscoll pedig minden bizonnyal megfelelt az elvárásoknak, és valahogy sikerült elérnie, hogy Longshore hatalmas, eklektikus művészeti gyűjteménye tökéletesen illeszkedjen egy olyan tervezési rendszerbe, amely egyszerre barátságosnak és partikra késznek készült.

Bár Longshore művészetének nagy része egyedi darab, nem akarta, hogy a légkör túl értékes legyen a pezsgős dugók kipukkasztásához és a bulizáshoz. Ehelyett egy olyan teret akart, amely egyszerre funkcionális és élhető – elegáns stílusú, mégis készen áll mindenféle összejövetelre. Más szóval, az ideális New Orleans-i partiház. Az Architectural Digestnek adott nemrégiben készült interjújában Longshore beszélt a város iránti szeretetéről (ahol közel 15 éve lakik), és arról a vágyáról, hogy egy lendülettől és művészi energiától hemzsegő otthont hozzon létre. Azt mondja: “Azt hiszem, a legfőbb dolog, ami annyira vonzó New Orleansban, hogy a város valóban ünnepli a művészeteket… de [itt] senkinek sincs igazán szüksége okot az ünneplésre. Már a reggeli ébredés is az, és egyszerűen imádom az optimizmusnak és a kreativitásnak ezt a vénáját”.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez a jellegzetes “optimizmus és kreativitás vénája” szinte minden helyiségben megmutatkozik: a padlótól a plafonig érő mintás és színes szmorgasbordtól a reggelizőszobában, drámai csillárral, banántapétás mennyezettel és rágógumi-rózsaszín függönyökkel, a ragyogó konyhai térig, kobaltkék munkalapokkal és egy terrazzo padlóval, amely a színek őrült mozaikja, Longshore otthona az öröm és szórakozás szinonimája. Nem meglepő, hogy a művész már számos estélynek adott otthont New Orleans-i ingatlanjában, amelyet úgy jellemez, mint “egy nagyon hívogató otthont, amely ünneplésre késztet” – és mivel közeledik a márciusi Mardi Gras, ez a partipalota kétségtelenül a leghangulatosabb (és legszínesebb!) összejövetelek helyszíne lesz az egész Big Easy-ben.

Forrás: www.dornob.com – Fotók Paul Costello jóvoltábólKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb