„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Loft stílusú otthon, egy mindössze 100 négyzetméteres telken

A Biombo Architects egy loft- stílusú házat épített egy mindössze 100 m2-es telken. A Gaston Loft projekt egy tároló helyiséggel, egy tetőtéri hálószobával, egy fürdőszobával, konyha és nappalival a földszinten, valamint saját medencével és kerttel rendelkezik.

A loft stílus elengedhetetlen eleme a tetőtér, mely kialakításánál ez esetben vas, cement és természetes fa szerepelt az anyagpalettán, amely meleg tulajdonságaival kiegyensúlyozott ipari esztétikát kölcsönöz. A loft stílusú otthonok trendje az 1970-es években, Angliából indult. Ekkoriban a nagy iparvárosokban rohamosan zárták be gyárakat, és ezeket az üresen hagyott, ipari használatú épületeket otthonok kialakításához kezdték felhasználni. Az ilyen épületekben általában óriási belmagasság, sokszor akár 5-6 méter áll rendelkezésre, így az ilyen projekteknél jellemző a tetőtér beépítése.

A Gaston Loft projektje ezzel ellentétben nem felújítási munka volt, sokkal inkább stratégiai szempontból, a telek viszonylag kis alapterülete miatt döntöttek a loft-stílusnál. a hatalmas üvegfelületek modern csavart adnak a koncepcióhoz, kifejezetten modern esztétikát kölcsönözve a külső homlokzatnak. Az indonéziai otthon belső terei nyugodt atmoszférát sugároznak, modern, letisztult berendezéssel és visszafogott dekorációval.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb