„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Lee Broom bemutatta a “mitológia” által inspirált világítás-kollekcióját 

A brit tervező, Lee Broom az NYCxDesign során bemutatott egy világítási kollekciót, amelyet mályvaszínű függönyökből álló installáció keretein belül mutattak be a tervező személyes Tribeca penthouse-jában.

A függőlámpákat, csillárokat és falikarokat magában foglaló Alchemist kollekciót a tervező Paulo Coelho brazil író Az alkimista című könyvének felolvasása inspirálta, és az „asztrológia, mitológia és folklór” témáira hivatkozik.

A “hagyományos sárgaréz hegesztés” alapján a Mythos, King, Solstice és Gemini nevű darabok nagyrészt az anyagból készülnek, üveg, akril és bőr beépítésével. Geometrikus formák jellemzik őket, és egymásra helyezett vagy egymásba ágyazott kötetekből állnak, a tüskés, sárgaréz King csillár pedig a bemutatóterem közepén helyezkedik el.

Az Egyesült Államokban való debütálás alkalmával a világítást a Broom New York-i penthouse nagytermében helyezték el, amelyet „beduin sátrat idéző függönyökbe és drapériákba burkoltak” a kiállítás céljából. A tér körül asztalokat is elhelyeztek, ahol könyveket, gyertyákat és egy antik földgömböt helyeztek el.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kollekciót házon belül, New Yorkban tervezték, de Broom londoni gyárában gyártották őket. 

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb