„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Lakberendezési inspiráció: sikkes városi apartman- alaprajzzal

Ez a 49 négyzetméter alapterületű lakás egy panel épület második emeletén található, Fehéroroszországban, Minszkben. A stílusos bútorok kényelmesen illeszkednek az ingatlan kompakt alapterületéhez, anélkül, hogy kompromittálná az esztétikát. A helytakarékos tárolási ötletek tisztán és rendezetten tartják a helyiségeket, így csak a szándékosan kiállított elemek ragadják meg a figyelmet.

A belső tér éles, elegáns esztétikája meleg fa elemeket kombinál a hűvös, szürke színpalettával. A nappali monotonitásába például a kör alakú szőnyegen álló dohányzóasztal talpa és a szárított pampafű dekoratív vázája visz meleg, természetes hangulatot. A könnyű dekoráció maximalizálja a kis lakás térérzetét és belmagasságát.

A konyhával egyben lévő kompakt étkezőterületet egyértelműen meghatározza az arany világítótest. A fali polcokat tökéletes kiegészítik az étkezőasztal lapja és a székek. A jégfehér konyhához a terazzo falburkolat és munkalap ad egy kis extra textúrát.

A hálószoba üveg válaszfala vizuálisan kiterjeszti a lakóteret és megosztja a napfény a helyiségek között. Az ágy mögötti fal pirosra festett blokkja élénk személyiséget ad a helyiségnek. Az otthon egy minimalista otthoni irodával is rendelkezik, mely meglepően jól felszerelt kis mérete ellenére.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A lakás eredeti elrendezését meg kellett tartani a törvények és költségvetési megfontolások miatt, de a tereket részleges átszervezték. A volt sötét folyosót például egy gardróbszobává alakítottak át, amely összeköti a bejáratot és a nappalit.

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb