„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Lakberendezési inspiráció: meleg, barna árnyalatok, klasszikus környezetben

Az oroszországi Shubochkini Architects építészeti cég egy előkelő, mégis hangulatos, modern lakást alakítottak ki, a szürke és a barna különféle árnyalatainak gazdag kombinációjával.

Az oroszországi Novoszibirszk városában található 78 négyzetméteres, egy hálószobás apartman belső tervezését a szín-koordináció vezérelte. A projekten a Shubochkini Architects három szakembere, Ilya Shubochkin, Valeria Kozlova és Anushavan Markosyan dolgozott.

Az egyes helyiségeket a gazdag textúrák és árnyalatok kapcsolják össze. A színek egyensúlyára fókuszálva, a falak többsége egyszerű fehérre lett festve, szemben a meleg tónusú dekorációval. A helyiségek nagy részét megszakítás nélkül halszálka fenyő parkettával burkolták, kivéve az előszoba és a konyha főzési területén, ahol szürke padlócsempét tettek le, a könnyebb tisztíthatóság érdekében.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A fürdő- és hálószobát leszámítva az összes helyiségben egységes, klasszikus formatervezés van jelen. A hálószobában kissé megváltozik az esztétika annak fenyőzöldre festett falaival, bár a dekorációban ismét barna és szürkés tónusokat alkalmazva az ugyanúgy kapcsolatban áll a ház többi részével. Ezzel ellenben a fürdőszoba egy teljesen más hangulattal fogadja a lakókat, inox és hideg szürke felületekkel, és sötét márvány burkolattal a frissesség és a modernizmus érzetét kelti.

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb