„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Lakberendezési inspiráció: A Francia “vidéki” stílus

A modern dizájnban egyre inkább jellemző a különféle korokhoz hagyományosan kapcsolódó elemek ötvözése, és a Francia vidéki stílus pontosan ezt képviseli, mely legfőbb jellemzője, a népszerű a “vintázs sikk”.

Jellemzők Ezt a stílust rengeteg jellemző kiegyensúlyozott kombinációja építi fel- a szándékosan kopottas, régies megjelenésű bútorok, mint az alábbi képen látható, gyönyörű kék ​​komód, és az elegáns dekoráció kombinációja jellemzi a Francia vidéki stílust. A régies bútorok mellett az antik világítótestek és a rusztikus felületek mind kiváló kiegészítői az ilyen tereknek. Kellemes kontrasztot alkotva, a Francia vidéki stílusban még a barokk stílusú díszes faragványoknak és a fényes, fémes daraboknak is megvan a helye.

A feminin részletek, mint a csipke, és a viktoriánus dizájn szintén jó kombináció lehet, ha egy ilyen esztétikájú teret kívánsz kialakítani. A színpalettát illetően használj puha, semleges árnyalatokat. A természetes textúrák, sőt az élő növények is beillenek az összképbe. A lényeg, hogy az egyes dkeoratív és finkcionális elemek különböző történelmi korokat képviseljenek.

Háttér A divat országában a történelem során természetesen a stílusok csak úgy jöttek és mentek. Rachel Ashwell, Londonban született stylist egyesítette mindezen stílusok jellemzőit és az így létrejött esztétikát „kopott sikkként” írta le. Néhány évtized elteltével egyre széleskörűbb érdeklődés mutatkozik mind az antik régiségek, mind az újabb bútorok iránt, amelyek öregnek tűnnek, Rachel így megnyitotta saját lakberendezési üzletét, bolhapiacról beszerzett antik darabokkal, és azóta az Egyesült Államokban a Shabby Chic Couture márkanév alatt több üzlettel bővítette kínálatát.

Ez a fejlődő belsőépítészeti stílus különféle okokból vonzza a tömeget. Nemcsak arra hívja fel a lehetőséget, hogy végre fókuszpontba kerülhessenek a családi örökségek, a paplanok, rozsdamentes acélból készült teáskészletek és díszes tükrök, hanem egyfajta elvont romantika is rejlik benne a történelem iránt, ahogyan az egyes elemek egyfajta utazásra visznek minket a különböző korszakokon át- a rusztikusból a modern középkorba.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A stílus másik kiemelkedő jellemzője, hogy pénztárcabarát. Sok belsőépítészeti rajongó saját barkácsolási készségeinek és a költségvetés-barát régiségboltok vagy bolhapiacok kombinációjára támaszkodik az elegáns, vintázs álmainak valóra váltásához.

Összességében a Francia vidéki sikk vonzereje, hogy mindenki számára kínál valamit. A semleges alaptól kezdve a robosztus fa textúráján át, a szemet gyönyörködtető íves minták, vésett motívumok és a boho stílus vidám jellemzői, a stílus a végtelen esztétikai lehetőségeket tárháza.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb