Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Kreatív és barátságos lakás Varsóban

Varsóban a Szczęśliwicki Park közelében található ez a 130 nm-es skandináv ihletésű lakás, amit Soma Architekci tervezett és barátságos, vendégszerető hangulatot áraszt.

A hangulatos mindennapi életre szánt terült magában foglalja a nappalit és a konyhát (ez feltétlenül szükséges annak érdekében, hogy a család együtt tölthesse az időt, akkor is amikor a háziasszony éppen főz). A napfényes folyosó tágas szekrényekkel és rekeszekkel elég helyet kínál a tárolásra.

modern-home-7Az apartman négy szobából áll – a család minden tagjának jut egy szoba és két fürdőszobából. A tervezési program alapja a világos padló, ami fehérített tölgy panelekből készült és a mindenütt jelenlevő fehér falak, kiegészítve egyedi bútor elemekkel. A lámpákra és a dekorációra jellemző az északi-tervezés, mely rengeteg fa elemet, egyszerű tégla cserepet és minimalista izzókat tartalmaz. A belső tér néhány grafikai elemmel lágyított, a fekete, a tükör és acél vonalvezetésű bútorok között. Az ablakokról hiányzik a függöny vagy drapéria, kivéve a hálószobában, ahol szükség lehet a pihenés érdekében a sötétítésre.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb