„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Építőipari lexikon

Központi porszívó

A központi porszívó rendszere egy falba épített, külső csatlakozással ellátott csőhálózatból, és egy rögzített, nagy teljesítményű porszívógépből (porleválasztóból) áll.

Ezt a gépet mindenképpen tanácsos célszerű olyan helyre telepíteni ahol nem okoz gondot a gép zaja, illetve ahonnan a gép által beszívott levegő a szabadba vezethető. (pince, garázs, mosókonyha stb.).

A berendezés legnagyobb előnye, hogy a takarítást rendkívül hatékonnyá teszi, hiszen a beszívott levegőt nem a légtérbe fújja vissza, így jelentősen csökken a bútorokra leülepedő por mennyisége, sőt, ezzel együtt a porallergiának is gátat szabhatunk! A központi porszívó rendszer nem csupán a kertes házak tulajdonosainak sajátja, hanem akár még a lakótelepi lakásokba is beépíthető.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Egy 100 m2-es, 3 szobás családi házba minőségtől, kiépítettségtől és felszereltségtől függően körülbelül 250-400 ezer Ft-os nettó áron szereltethető be a berendezés.

Az alapszerelés, tehát a rendszer későbbi befejezésének előkészítése nagyjából pedig nettó 70 – 100 ezer Ft forintunkba kerül. Viszont ha a kissé borsos árak ellenére is a beszerelés mellett döntünk, lakásunkban mindig pormentes, tiszta marad a levegő és könnyűvé válik a takarítás.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb