Home / Lakberendezés és stílus / Kortárs otthon régi osztályteremből

Kortárs otthon régi osztályteremből

Hollandiában egy régi iskola épületéből alakítottak ki magánlakásokat. A posztban bemutatott lakást Amszterdamban a Standard stúdió tervezte. Az 5 fős család számára a tanári-pihenőt alakították át hálószobává és az osztályterem lett a lakótér. 

Az egyik fő cél az átalakítás során az volt, hogy nyitott terű helyiséget hozzanak létre, ahol az egész család együtt lehet. Ugyanakkor, a családtagok magánéletének is teret kellett biztosítani. A konyha, nappali, étkező, dolgozósarok, valamint játszótér a nagyméretű, első szinten található, amelynek célja a kapcsolatok erősítése.

architecture-contemporary-apartmentA tárolás megoldása döntő fontosságú volt, a család három fiatal gyermeke miatt, így “játék állomásokat” hoztak létre. A nagy ablakok bőséges természetes fényt engednek be, ami fokozza a térérzetet. Betonpadlók és acél lépcsők tartják meg az iskola jellemzőit, de mégis világos és meleg belsőt láthatunk.

forrás:frshome.com

Ajánló

Modern loft átalakítás

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..