Home / Lakberendezés és stílus / Kortárs apartman Tajvanban

Kortárs apartman Tajvanban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A természetes fény mindig fontos egy ház vagy lakás tervezése során, de nem mindig ugyanúgy. Ebben a tajvani apartmanban a tervezők számára fény volt a fő koncepció.

Az LCGA Design által kifejlesztett és 2017-ben befejezett projekt 75 nm-es belső térrel rendelkezik, amely érdekes módon szerveződik. A fő lakóterület világos és nyitott megjelenésű, de abban az értelemben is, hogy szétszedhető és szabályozható összecsukható falakkal és elosztókkal rendelkezik.

Scene-House-ztructured-as-a-large-open-space

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Itt fontos megemlíteni, hogy a szociális területek valójában többfunkciós terek. A konyha, az étkező és a nappali egy nyitott alaprajzot osztanak meg azzal a lehetőséggel, hogy a zónát két részre osztják. Ebben az összefüggésben a nappali akár vendégszoba is lehet. Ezenkívül az étkező munkahelyként is szolgálhat, ha szükséges. Az asztal elég egyszerű ahhoz, hogy íróasztalként használható legyen, és a székek szintén alkalmasak mindegyik funkcióra.

Forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Étterem felújítás Romániában

A Sabres étterem a romániai Timisoara-ban található halétterem, amely 12 évvel ezelőtt született. A közelmúltban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..