„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Könyvesbolt egy volt nagyolvasztó kemencéből 

A hyperSity architects egy régi kohó triójának magjában alakított ki egy könyvesboltot. A mag szimbolikus jellegét fokozzaa a világítástervezés, a piros falilámpa háromdimenziós érzékén keresztül, a kemencetestre lángként vetülő fény és néhány fémrúd részlete révén. 

A nagyolvasztó, amely olyan meleg légkört teremt, mint a kandalló, és az istentisztelet érzését keltve a transzfer tömegében. A szolgáltatás és a kiszolgált tér kapcsolata a központból kifelé diffúz, a második gyűrű pedig a mag elülső vége, mint kiszolgáló tér, valamint vizuális és funkcionális csomópont a mag rituális érzékének és centripetális erejének erősítésére. 

Az olvasási tevékenységi terület egy több színterű tér, amely 7 működési szekciót foglal magában: könyvek, művészet, kiállítás, piac, intelligencia, élet és könyvesbolt üzleti iskola.

A ‘Three Blast Furnace Bookstore’ megnyitása és működése után sok volt alkalmazott jött látogatóba, hogy felülvizsgálja a korábbi munkájuk helyszínét, hogy lássa az új jelenetet, tele boldog mosollyal.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb