napi hírmorzsák

Klassz vagy hátborzongató? Egyéni arcmaszkok, amelyek úgy néznek ki, mint a saját arcod!

Önmagunk és egymás védelme alapvető fontosságú a koronavírussal szemben, de őszintén megvallva, a kék orvosi maszkok minden egyes ember arcán, kezd egy kicsit unalmassá válni. Erre a problémára a Maskalike egyedi arcmaszkokkal rukkolt elő, melyekre a saját arcod pontos mását nyomtatják rá, így olyan “mintha nem is lenne rajtad maszk”!

Az új, „Maskalike” nevű cég fényképeket nyomtat az újrafelhasználható, nem orvosi minőségű arcmaszkokra. A San Francisco-i székhelyű tervező, feltaláló és művész, Danielle Baskin által megálmodott és megalkotott projekt lehetővé teszi, hogy megvédd magad és környezetedet, miközben felismerhető maradsz, és -elméletileg- fel tudod oldani a telefonodon a Face ID segítségével. Az arcképed a cég saját, webes alkalmazásukba való feltöltése után lehetőséged van módosítani azt, majd amikor készen állsz, hipp-hopp kinyomtatják az egyedi maszkod, és még az elasztikus pántot is hozzáigazítják a bőröd tónusához.

Tipp: igyekezz mosolygós fotót választani, máskülönben mindig morcosan fogsz kinézni.

A saját maszkját bemutatva, Baskin demonstrálja, hogy alig lehet megmondani, hogy maszkot visel – amíg le nem húzza azt. A hatás kissé hátborzongató, bár néhány ember számára megnyugtató lehet az egymás felismerésének lehetősége. A szolgáltatás lehetővé teszi nem csak a saját, de más emberek arcának viselését is- a móka kedvéért.

A Maskalike már kiadott egy mókás maszk kollekciót, amelyek között szerepel a magyar származású, világszerte népszerű mémhíresség, Arató András, vagy más néven Pain Harold arca is- hozzátesszük, hogy ez a modell szinte azonnal elfogyott. De ha Angelina Jolie ajkait vagy Henry Cavill vágott állkapcsát “viselnéd” inkább, semmi probléma!

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Baskin egy különleges „Getty Images” arcmaszkot is kínál, mely lényege, ha valaki a nyilvánosságban fényképet készít rólad, nem töltheti azt fel semmilyen internetes platformra – érdekes biztonsági taktika a tüntetők számára.

A Maskalike csapata elmondja, hogy „az arcod feltöltése után számításos leképezést használunk az arcod vonásainak átalakításához maszkká. Nyomtatónk természetes színezékekből készül. Nem mérgező és nem befolyásolja a légáteresztést. Használhatja maszkját a mindennapi életben, mint akadályt a levegőben lévő részecskecseppek számára. Miért? Ha beteg vagy, a maszk viselése megnehezíti a biometrikus adatok felhasználását a telefon eléréséhez. “

Az cég elmondása szerint az ötlet „viccként indult”, de az óriási népszerűségnek köszönhetően az jelenleg aktív fejlesztés alatt áll. A maszkok még nem állnak készen a szállításra, de feliratkozhatsz a várólistára, hogy azonnal értesülj a fejleményekről.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close