Lakberendezés és stílus

Kicsi stúdió apartman, okos elrendezéssel és gyönyörű dizájnnal

A stúdiólakások kialakítása és dekorálása rendkívül nehéz feladat, és általánosságban igaz, hogy minél kisebb a rendelkezésre álló hely, annál több kreativitásra van szükség hozzá.

A legegyszerűbb megközelítés egy olyan összehangolt stílus létrehozása, amely az egész házra kiterjed, azonban ez a korlátozhatja az lakók kifejező képességét. A másik lehetőség a különféle témák kombinálása az egyes funkcionális területeken, de ehhez gondos és egységes tervezési koncepcióra van szükség. A következő stúdiólakásban különféle technikákat és stílusokat kevertek a tervezők, bizonyítva, hogy a kreatív korlátok feszegetése inspiráló megoldásokhoz vezethet.

Ebben a YØ DEZEEN által tervezett stúdiólakásban, modern monokróm téma párosul, sima rétegelt fa elemekkel. A kompakt nappali elrendezéssel a tervezőcég magasra helyezte a mércét az otthoni intelligens, helytakarékos megoldások terén.

A terek megosztását a lakóterek között a különböző témájú dekoráció és a beépített elválasztók kombinációja hozza létre. A konyha és a nappali között például egy szabadon álló válaszfal alkotja a két tér közötti határt, továbbá kényelmes rögzítési pontot kínál a televízió számára, így az a nappali szerves részét alkotja. Az étkező másik részleges válaszfala tükör bevonattal rendelkezik, amely optikailag megnagyobbítja a teret, és segíti a természetes fény áramlását a helyiségekben.

A kis lakás egy külön munkaterülettel is rendelkezik, rengeteg extra tárolóval, elkerülve egy nagyobb író asztal igényét. Megkülönböztető jelként funkcionálva, a zöld székek adják az étkezőnek a saját, egyedi megjelenését – élénk színű foltot alkotva, az egyébként egységes belsőépítészetben. A konyha stílusában rendkívül minimalista. A bal oldalon elhelyezett matt fekete burkolat teszi lehetővé a semleges árnyalatú szekrények kitűnését.

Míg eredetileg a lakás valódi stúdió-elrendezésű volt, a tervezők átértelmezték az egybenyitott hálószoba koncepcióját. A toló- üvegajtó bőséges napfényt enged be, ami azért volt fontos, mert a hálószoba területén nincsenek nyílászárók, a válaszfal pedig magánéletet biztosít, túloldaláról pedig polcként funkcionál.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A vízszintes burkolólapok szélesebbé teszik a fürdőszobát, és egységes elrendezésük felhívja a figyelmet a mennyezet magasságára – okos választás keskeny fürdőszobákhoz. A matt fekete burkolat különösen vonzóvá teszi a fürdőszobát.

A matt, fekete és krémszínnel díszített, kompakt gardrób szekrény kifejezetten luxus kiegészítőnek mondható, egy ilyen apró otthonban.

A bejárat mellett több csúsztatható tükör rejti az előszoba kabinetszekrényét, amely beépített világítással van ellátva- ez minden, amire szükséged van a stílusos ajtónyitáshoz egy kicsi stúdiólakásban.

Forrás: www.home-designing.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb