Home / Akciók / Kívülről kulcsrakész családi ház építés 30 nap alatt (5% kedvezmény és ingyenes tervezés)

Kívülről kulcsrakész családi ház építés 30 nap alatt (5% kedvezmény és ingyenes tervezés)

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Kívülről kulcsrakész, vagy külső kulcsrakész családi ház építés egy olyan készültségű családi házat jelent, mely külső megjelenésében teljesen kész van.
A családi ház belsejében cégünk által csak az épület statikai vázszerkezete készül el, minden más belső munkát a kedves megrendelő végezhet, vagy végeztethet el rokonokkal, barátokkal, helyi szakemberek segítségével.

A külső kulcsrakész készültségű családi házat faszerkezetes és EnergyFriendHome acélvázas könnyűszerkezetes technológiával mindössze 30 nap alatt felépítjük és átadjuk a megrendelőink számára.

külső kulcsrakész ház CSOK támogatás55Porotherm, vagy IsoShell építési technológiából a külső kulcsrakész családi házainkat 45 nap alatt adjuk át a megrendelőink számára.

Mit tartalmaz pontosan a külső kulcsrakész készültség?

Főfalak felépítése, koszorú és födémszerkezet elkészítése, tetőszerkezet, tetőfedés és bádogos feladatok, külső hőszigetelő vakolatrendszer megvalósítása, külső nyílászárók beszerelése.

Kinek ajánljuk a külső kulcsrakész családi ház építés szolgáltatásunkat?

  • Olyan magánszemélyeknek, akik nem rendelkeznek egy összegben a családi ház felépítéséhez szükséges forrással és nem szeretnének hitelt felvenni.
  • Azoknak, akik olyan környezetben élnek, ahol a kivitelezés hangja, látványa zavarná a szomszédokat, pl. Balatoni nyaralóhelyek. A külső munkák elvégzése után a lakás belső befejezése bármikor megtörténhet, úgy, hogy nem zavarjuk a környezetünkben élőket.
  • Azoknak akik éreznek magukban annyi elszántságot és kreativitást, hogy a gipszkartonozást, burkolást, festést saját kezűleg elvégezzék és helyi munkaerő segítségével a gépészeti munkákat elvégeztessék.
  • Akik pénzt szeretnének megtakarítani és helyben olcsóbban elérhető munkaerőt tudnak használni és velük kívánják befejeztetni a ház építési feladatokat.
  • Azoknak a vállalkozóknak, akik befejező munkákkal foglalkoznak és rendelkeznek burkoló, festő, gipszkartonozó, épületgépész szakemberekkel és van szabad kapacitásuk. (Várjuk a jelentkezéseket az egész országból: munka@kp.hu e-mail címre, hogy megfelelő referencia biztosítása mellett ajánlani tudjuk építtető partnereinknek)

Mennyibe kerül a kulcsrakész ház építéssel szemben a külső kulcsrakész ház felépítése?
Az ár a valóságban a bruttó kulcsrakész árral szemben cca. 50%-kal olcsóbb.

A www.kp.hu a külső kulcsrakész családi ház megrendelése esetén most 5% árkedvezményt biztosít, így még kedvezőbben juthat hozzá az új családi házhoz!
Újdonság, hogy akár 5% ÁFA mértékű számlát tudunk biztosítani külső kulcsrakész ház kivitelezése esetén is. 

külső kulcsrakész ház CSOK támogatás22A megnövekedett családi ház építési igény miatt érdemes minél gyorsabban elkezdeni a telekvásárlást, a tervezést, mivel a telekárak várhatóan a nagy igény miatt folyamatosan emelkednek, az építési kapacitás pedig egyre kevesebb az országban. Hosszútávon a megemelkedett építési igények miatt és a szakemberek óriási hiánya következtében az építőipari kivitelezési költségek emelkednek. Ez 1-2 év alatt egy 100 m2-es családi ház építés esetén akár 2-3 millió forintos áremelést is jelenthet.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A www.kp.hu-nál építési kivitelezési előszerződés aláírása esetén akár 18 hónapra előre árgaranciát biztosítunk ügyfeleink számára, így ön garantáltan a szerződéses kivitelezési költségvetéssel kalkulálhat.

2016. március 1. és 2016. április 10. között megrendelt családi ház tervezések teljes költségét cégünk fizeti, abban az esetben, ha ez építési szerződés vagy előszerződés aláírásra kerül a megadott határidőn belül. Így ön további több százezer forintot takaríthat meg.

Családi ház építéshez igényelje az új CSOK támogatást!

Töltse fel itt a terveit és egy héten belül árajánlatot adunk favázas, Horizont acélszerkezetes, IsoShell és Portotherm technológiára.

külső kulcsrakész ház CSOK támogatás2 külső kulcsrakész ház CSOK támogatás külső kulcsrakész ház CSOK támogatás33
kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

maison

Nulla energiával működő ház (Zero Energy House)

Nulla energiával működő ház, olyan épület, mely legalább annyi energiát termel, mint amennyit elhasznál. Egészen pontosan ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.