Home / Modern és luxus házak / Kísérleti ház Pekingben

Kísérleti ház Pekingben

Egykor a jövő házait mind futurisztikusnak, teljesen automatizáltnak képzelték. Az idei évben a dot Architects építészei egy olyan projekten dolgoztak, melynek célja, hogy reális képet adjon arról, hogy a jövőben hogyan fog kinézni egy otthon, különös tekintettel a fiatalok életmódjára.

A kísérleti otthont Peking történelmi részén, Kínában valósították meg. Az ügyfél intelligens otthoni funkciókra szakosodott tech cég volt. Az a ház, amelyet az építészek terveztek, mindössze 30 négyzetmétert és a 80 négyzetméternyi telken már meglévő, régi épület szerkezetre épül. Az építészek megtartották a szerkezet eredeti fakeretét, és eltávolították az összes belső válaszfalat.

House-of-the-future-with-a-very-simple-design-and-structure

A jövő háza olyan hely, amelyet a lakók otthonként és munkaterületként is használnak. A tervezés elsősorban a hozzáférhetőségre és a kényelemre összpontosított, annak érdekében, hogy mindazt kínálja, amit a rugalmas elrendezés lehetővé tesz. Az általános megközelítés a hagyományos kínai építészet szépségének felfedezésére törekedett, a ház fő keretének megőrzésével és a modern, intelligens funkciók betöltésével. A rugalmas elrendezést két mozgatható bútormodul bevezetésével hozták létre. Ezekkel az elemekkel négy különböző elrendezés lehetséges.

 

forrás:homedit.com

Ajánló

Olaszországi luxus

A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek kivételek. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..