Home / Modern és luxus házak / Kísérleti ház Pekingben

Kísérleti ház Pekingben

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Egykor a jövő házait mind futurisztikusnak, teljesen automatizáltnak képzelték. Az idei évben a dot Architects építészei egy olyan projekten dolgoztak, melynek célja, hogy reális képet adjon arról, hogy a jövőben hogyan fog kinézni egy otthon, különös tekintettel a fiatalok életmódjára.

A kísérleti otthont Peking történelmi részén, Kínában valósították meg. Az ügyfél intelligens otthoni funkciókra szakosodott tech cég volt. Az a ház, amelyet az építészek terveztek, mindössze 30 négyzetmétert és a 80 négyzetméternyi telken már meglévő, régi épület szerkezetre épül. Az építészek megtartották a szerkezet eredeti fakeretét, és eltávolították az összes belső válaszfalat.

House-of-the-future-with-a-very-simple-design-and-structure

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A jövő háza olyan hely, amelyet a lakók otthonként és munkaterületként is használnak. A tervezés elsősorban a hozzáférhetőségre és a kényelemre összpontosított, annak érdekében, hogy mindazt kínálja, amit a rugalmas elrendezés lehetővé tesz. Az általános megközelítés a hagyományos kínai építészet szépségének felfedezésére törekedett, a ház fő keretének megőrzésével és a modern, intelligens funkciók betöltésével. A rugalmas elrendezést két mozgatható bútormodul bevezetésével hozták létre. Ezekkel az elemekkel négy különböző elrendezés lehetséges.

 

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..