napi hírmorzsák

Kim Kardashian SKKN Pop-Up Store-ja épp olyan szürke, mint a minimalista otthona

Hideg kőformák, a díszek teljes hiánya és egy csomó szürke árnyalat. Lehet, hogy ezek a tulajdonságok Kim Kardashian karikatúraszerűen minimalista otthonához kapcsolódnak, amit egykoron a volt férjével, Kanye Westtel osztott meg, de nem éppen a bőrápolás szinonimái.

A Perron-Roettinger dizájnstúdió a bőrápolás esztétikai formáját akarta megtörni a Los Angeles-i SKKN márka új pop-up üzletével, amely Kardashian luxus bőrápoló termékcsaládjának első fizikai bemutatóhelye. A nagyrészt gipszből és cementből készült tér a tervezők által az SKKN számára eredetileg megalkotott márkaarculat gyér, geometrikus jellegzetességeit idézi.

A Los Angeles-i Westfield Century City bevásárlóközpontban található SKKN pop-up üzlethelyiségben hatalmas cementlapokon és a sima, csupasz falakban lévő alkóvokban kis hengeres és gömb alakú termékeket helyeztek el. A Perron-Roettinger társalapítója, Willo Perron azt mondja, hogy az 1330 négyzetméteres tér kialakításakor a kőbányákból merített ihletet, és nagyméretű formákat hozott be, amelyek a nyers ásványok hatalmas darabjait hivatottak felidézni. Ahelyett, hogy ellentétben állna a termékekkel, a környezet felerősíti azok egyszerű, elemi formáit.

Ha a termékek kicsit titokzatosak, az azért van, mert annak vannak szánva. Perron-Roettinger átlátszatlan tartályokat készített, amelyek eltakarják a tartalmukat, és olyan címkékkel, mint az “arckrém” és a “hámlasztó”, apró, alig olvasható szöveggel nyomtatva. Az újratölthető tartályokat másodlagos csomagolásban helyezték el, amelynek textúrája a természetben előforduló anyagokat idézi.

Ugyanezen a limitált szürke és bézs színpalettán belül maradva Kardashian SKKN Home Accessories kollekciója is látható a Los Angeles-i pop-upon. Az öt darabos háztartási cikkek kollekció célja, hogy megragadja Kardashian otthonának “nyugtató esztétikáját és semleges színpalettáját”. A kollekció mind kézzel öntött betonból készült, és egy mosdótálcából, egy gömb alakú tárolóedényből, egy szemetes kosárból, egy papírzsebkendős dobozból és egy fedeles kannából áll.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“Tudtam, hogy a bőrápoló kollekciómat otthoni kiegészítőkkel szeretném kiegészíteni, amelyeket úgy terveztem, hogy a termékeimet megjelenítsék, és modern, minimalista eleganciával emeljék az otthont” – mondja Kardashian. “A kollekció tervezésekor szerettem volna az otthonom monokróm belsőépítészeti elemeit másoknak is átadni. Izgatottan várom, hogy megoszthatom ezt a kollekciót mindenkivel”.

Az SKKN pop-up boltja az év végéig marad a helyén. Bármennyire is szikár a belsőépítészet és a termékek, az üzletet nem lehet összetéveszteni más márkákéval. Két hatalmas, Kim arcával felfrissített digitális kijelző foglalja el a teret, emlékeztetve a vásárlókat arra, hogy valójában miért is vannak ott: egy kis palackozott ‘esszencia du nouveau riche’.

Willo Perron korábban Kardashian fehérneműmárkájának, a SKIMS-nek tervezett egy pop-up üzletet 2021-ben. A párizsi Galeries Lafayette Paris Haussmann áruház földszintjén található üzlet hasonlóan sima, bézs színű és kevés díszítéssel készült, de kő helyett az emberi test árnyalataiból és ívéből merített ihletet. Ugyanezt a dizájnt megismételték egy második pop-up üzletben is, amely még abban az évben Los Angelesben nyílt meg.

Forrás: www.dornob.com

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb