fbpx
Home / Lakberendezés és stílus / Két kifinomult otthon ipari stílussal

Két kifinomult otthon ipari stílussal

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Két hasonló stílusú otthont mutatunk be a mai posztban, mindkettőnek kifinomult ipari stílusa van.

A nyersbeton falak és mennyezetek, repedezettek, ezek általában nem utalnak feltétlenül a luxusra. Azonban vessünk egy pillantást a két lakás belső kialakítására, amely magába foglalja a csúcsminőségű bútortervezést, a modern művészetet és a gyönyörű világítási megoldásokat, hogy létrejöhessenek a legmagasabb szintű életterek.

Az ipari stílus egy üres vászon, amelyet több rétegű és nem határozza meg, nem korlátozza a benne lévő darabok minőségét és kényelmét. Az első lakásunk egy gyönyörű bérházban található Varsóban és mintegy 300 négyzetmétert tesz ki. A kifinomult belső térben igazán nyugodt megközelítést és hangulatot alkalmaznak. Ez az otthon nem-szenvtelen ipari hangulatú, hanem tele van magas színvonalú dizájnnal és a modern lengyel művészet darabjaival.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A második otthon plüss kanapét és természetet ábrázoló nyomatok galériáját vonultatja fel. A természet szeretete és érdekes szépsége az egész tervezési rendszeren végigfut. A szobor az elegáns társalgó közepén díszíti a kerek dohányzóasztalt. Nézd meg képgalériánkban a lakásról készült többi képet is!

forrás:homedesigning.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Mikroapartmanok feltörekvőben

Még a legnagyobb, legdrágább városokban is találhatunk mikro apartmanokat, amik egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..