„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

HírekKiemelt

Ingyen ház vagy lakás? Megmutatjuk, hogyan lehetséges.

Egy dél-olaszországi város akár 30 000 eurót is kínál azoknak, akik hajlandók odaköltözni. A város híres a zöld aranyról, azaz az oliváról.

A Presicce-Acquarica a csökkenő lakossággal és az elhagyott otthonokkal küszködik, mint a világ nagyon sok városa, falva, de úgy döntött a helyi hatóság, hogy szinte ingyen kaphatnak lakást a betelepülők.

30 ezer € összeget fizetnek, ha valaki egy 1991 előtt épült lakást vásárol. Ebből az összegből egyébként meg is lehet venni egy 40-55 négyzetméteres lakást, melyet persze fel kell újítani, de a vételárat kifizetik helyettünk. Vállalni kell, hogy bejelentkezel és ott lesz a lakcímed.

Hol van ez pontosan? Presicce-Acquarica, amely Presicce és Acquarica del Capo városokból áll – Olaszország Puglia régiójának déli csücskében fekszik.

A város ingatlanjainak így 30%-a vásárolható meg, mert azok 1991 előtt épületek. A környező vidék tele van olajfaligetekkel, és az ezekből a fákból előállított kiváló minőségű olaj miatt a város a „zöld arany városa” becenevet kapta.

A vásárlás költségét a városi tanács által biztosított támogatás fedezi. Az anyagi támogatás a felújítás költségeinek fedezésére is felhasználható. Maximum 30 000 € áll rendelkezésre a leendő lakástulajdonosok számára.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Tegyél egy sétát virtuálisan a településen:

A tavalyi 150 halálesethez képest mindössze 60 születés után a város minden újszülött után 1000 eurót biztosít. A történelmi belváros utcáit díszes barokk paloták szegélyezik, a főteret pedig pazarul díszített templom ékesíti.

A Jón-tenger türkizkék vize, valamint Gallipoli és Santa Maria di Leuca tengerparti városai csak egy rövid autóútra találhatók.

Aki kalandot keres és online munkát végez vagy csak nyugalomra vágyik, annak remek alkalom az ingatlanvásárláshoz, méghozzá ingyenesen.

Aki viszont egy kiemelt energiatakarékos és modern családi házat szeretne, annak ajánljuk magunkat. Igaz mi nem tudjuk ingyen biztosítani a felépítendő családi házakat, de tudunk egy nulla rezsiköltséggel működő modern otthont versenyképes áron létrehozni családod számára.
Igen, hitelt is tudunk intézni!

Típusterveink itt érhetőek el:
http://puzzlehome.eu, http://otthontervek.hu, http://ujhazak.com
Friss áraink itt találhatóak: https://kp.hu/csaladi-haz-epites-2023-friss-arakkal-es-hirekkel/Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb