„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Ingatlanadó panel lakásra is.

A legújabb értesülések szerint a kormány a legkisebb jövedelműekre is kiveti az ingatlanadót, így a panel lakások is belekerülnek az adóztatottak körébe.
Akinek sok pénze van, az vesz magának egy hajót, egy repülőt, egy külföldi nyaralót, ugye ezek után értelemszerűen nem kell adót fizetni, mert be sem kell jelenteni, hiszen erre lehetőséget adnak a külföldi adóparadicsomban bejegyzett cégek.
Azok az emberek, akik már egyszer leadóztak a fizetésük után keményen, azok most az adózott pénzből vásárolt ingatlanjuk után újra adót fizethetnek.

Ezek a megszorító intézkedések csak a kis jövedelműeket sújtják, a jómódúakat néhány jelképes intézkedés sújtja, az igazán gazdagokat békén hagyják.

Még az idén bevezetésre kerülhet a 25%-os áfakulcs, mely néhány élelmiszer kivételével mindent súlytani fog. Megszűnik a szocpol, valamint a kedvezményes lakáshitelt is eltörlik.
Ezek a népszerűtlen intézkedések valószínű megint a feketegazdaságot fogják erősíteni.

szerkesztő megjegyzése: Lehet, hogy érdemes lesz venni egy telket, arra egy mobilházat telepíteni, mivel azt nem lehet megadóztatni, hiszen nem építmény.

Az ingatlanpiacot ezeken túl leginkább a lakásvásárlási támogatás, azaz szocpol és a támogatott hitelek megszűntetése, valamint az áfa 25 százalékra történő emelése érinti.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A szocpol megszűntetésével közel 40 ezer tranzakció tűnhet el a lakáspiacról, ugyanakkor az állam nagyságrendileg 37 milliárdot spórol. Szakértők az elmúlt hetekben ugyanakkor korábban felhívták a figyelmet, hogy az elmaradó ingatlanpiaci ügyletek révén a veszteség nagyobb lesz, mint a nyereség.

Azoknak, akik korábban igényelték vagy az elkövetkezendő két hónapban igénylik a szocpolt, még megmarad a támogatás, úgyhogy érdemes sietni!

A támogatott hitel eltörlése nem érint túl sok vásárlót. Az áfaemelés drágíthatja az új lakásokat és az összes építőanyagot.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb