„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Ikonikus épület Hollandiában

Ezt a rendhagyó épületet a Bas Termeer tervezte Diederendirrix Architects-tel együttműködve. A projekt egy nagyobb kezdeményezés része, amelynek célja, hogy javítsa a Woensel-West környék imázsát a hollandiai Eindhovenben, ami más néven piros lámpás negyedként is ismert.

A Trudo olyan nagyszabású tervet javasolt, hogy építsenek ikonikus épületeket 16 helyszínen a térségben. A ház egy nemrég elkészült lakóház melletti üres térre épült fel. Ez a hely jelzi a Baekelandplein vagyis, Eindhoven piros lámpás negyedének bejáratát. Az alsó rész olyan nehéz és sötét építményként működik, amiben egy üzlethelyiség helyezkedik el.

modern-residence-123


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az alap tetején egy élénkvörös rész található, ami rövid távú tartózkodásra alkalmas szállodai szobát tartalmaz. A piros rész fölött egy acélszerkezetbe csomagolt hálót láthatunk, ami olyan mint egy óriás necc harisnya. A lakóház homlokzata és a csipke homlokzat együtt függőleges teret alkotnak, amit egy lépcső köt össze. A épület csúcspontja egy tetőterasz a lábazat tetején, amely megnyitja a házat a városi kilátás számára.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb