„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

házépítési tudnivalók

Így dobhatja fel otthonodat egy jól választott erkélyajtó!

A terasz- és erkélyajtók alapfelszereltséget képviselnek minden házban és lakásban.

Számos olyan modell található a szortimentben, amelyek egyszerűen megváltoztatják a világról alkotott képed.
Nemcsak a nyitás módja fontos, hanem a felhasznált anyagok, a paraméterek és persze a méret is.
Hogyan válasszuk ki az igényeinek leginkább megfelelő ajtót?
Milyen paraméterekre érdemes figyelni a gyártó és a konkrét modell kiválasztásakor?

Hogyan válasszunk ajtót erkélyre és teraszra?

Az első kritérium mindenképpen az erkélyajtó stílusa legyen, aminek passzolnia kell házunkhoz és ki kell hangsúlyoznia a formáját. Miután áttekintettük a gyártók kínálatát, elkezdhetjük a nyitási mód, a méret, a kényelem és egyéb paraméterek mérlegelését. Az erkélyre vagy teraszra vezető ajtó méretét a fekvés alapján kell mérlegelni. Ha energiatakarékos házat építünk, akkor a déli oldalon nagyméretű üvegezések jelenhetnek meg, ha pedig északon található az erkély vagy terasz, akkor a szerényebb kijárat az optimálisabb választás. A padlótól a mennyezetig érő ablakok mindig megvilágítják a belső teret, hangsúlyozzák az elrendezés modernségét, és segítenek elmosni a határt a ház belseje és a kert között. Érdemes azonban emlékezni arra, hogy a nagy üvegezés sokkal drágább lehet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Teraszajtók – mire kell figyelni a választásnál?

Amikor egy adott típusú teraszajtó vásárlása mellett döntünk, több tényezőt is érdemes figyelembe venni. Ebben a kérdéskörben kulcsfontosságú például az üvegezés szélessége és a fal, amelyen található a nyílászáró. Az ilyen adatok határozzák meg például a megfelelő nyitási mód kiválasztását, amely nem foglal több helyet a szükségesnél. A teraszajtóknak minden bizonnyal kényelmesnek és könnyen használhatónak kell lenniük, ugyanakkor biztosítaniuk kell a biztonságot is. Egy adott típus kiválasztásakor ügyelj az anyagra, amelyből készült, és olyan további paraméterekre, mint például a mikroszellőző szalag megléte, illetve a megfelelő szigetelést lehetővé tevő küszöbök vagy lengéscsillapítók, amelyek az ajtó csendes zárásáért felelősek. Az ilyen apróságok jelentősen javítják a használati minőséget, és optimalizálják a nyílászáró csere relevanciáját.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb