Lakberendezés és stílus

Hogyan hidaljuk át a nőies és férfias dekoráció közötti szakadékot

Partnerünkkel való összeköltözés nagyon izgalmas, főleg amikor egy olyan teret szeretnénk kialakítani, ahol mindkét dekorációs stílus értékelve van. Ennek érdekében pedig a nőies és a férfias dekoráció keverékét kell megalkotni; ez azonban nem mindig a legkönnyebb, különösen akkor, ha két nagyon különböző dekorációs stílusról beszélünk. Ha hasonló helyzetben vagy, akkor jó helyen jársz- van néhány tippünk hogyan lehet egy egyszerű, de kreatív módon áthidalni a nőies és a férfias dekoráció közötti szakadékot.

Fém felületek A fémes kiegészítők kiválóan alkalmazhatók, mivel annyi féle variációban léteznek, hogy biztosan tudtok kompromisszumot kötni, azaz olyat találni, ami mind kettőtöknek tetszik. A sötétebb fémek és az aranyat, sötét árnyalatokkal, például feketével, tengerészkékkel vagy fa felületekkel inkább férfias, azonban lesznek olyan nők is, akiknek kifejezetten tetszik ez a stílus, míg a nőies megközelítés érdekében a lágyabb fémeket ajánljuk.

Színek A színek nagyon fontosak egy helyiségben. A nőies és férfias ízlés összeolvadásához próbálj meg összekeverni egy nőies színt, például rózsaszínű, levendula, kék vagy még lágyabb pasztell színt, és párosítsd sötétebb, gazdagabb színekkel, például fekete, szürke, tengerészkék vagy katonazöld. A legtöbb esetben a sötét férfias szín a falakon a legmegfelelőbb, míg a nőies kiegészítő színként növeli a területet vonzerejét.

Semleges textúra Ha kétségeid vannak, használj semleges szín- és anyagpalettát. A semleges színekkel való munka megkönnyítésének kulcsa nagy mennyiségű textúra használata. Használj meleget, hangulatos párnákat, esetleg különféle falburkolatokat, mint például a kő.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Bőr Nincs ötleted, hogyan lehetne beépíteni a férfias érzést a dekoráció megváltoztatása nélkül? A bőr minden nőies szobában jól mutat, de határozott megjelenése lévén egyfajta klasszikus férfiasságot sugároz.

Ne komplikáld túl A kevesebb néha több, ahogyan mondani szokták. Nem kétséges, hogy két különféle dekorációs stílus kombinálása meglehetősen nehézkes és talán zavaró is lehet, ám ha az egyszerűségre törekedsz, nagyban megkönnyíthesd saját, és a párod dolgát is!

Forrás: www.trendir.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close