Modern és luxus házak

FSY ház: modern otthon kilátással az argentin lagúnára

Az argentin főváros, Buenos Aires mellett, egy új lakóépület kínál kortárs életmódot az országban. Az FSY projektet a városon kívüli felsőbb osztályú térségek egyikében található, a Remy Arquitectos helyi cég tervezte, akik egy olyan társulat, amely a lakó- kereskedelmi és felújítási szektorban dolgozik, és már számos magas -profilú projektet vitt véghez Argentínában.

A fényűző otthon a kiváltságos kilátáson kívül rendelkezik még egy saját golfpályával és lagúnával is. Külsőleg a ház lépcsőzetes betonblokkokként jelenik meg. A bejárati ajtóhoz egy travertin járólapokkal borított, parkosított teraszon keresztül lehet eljutni. A beton síkokat a sötét fémlemezek ellensúlyozzák, amelyek meghatározzák a belső terek egy részét is.

A ház belsejében az anyagpalettán a lapacho fa a legmeghatározóbb a padlón és a mennyezeten, ami melegséget, kölcsönöz minden helyiségnek. A falak többsége fehérre lett festve az egyensúly megtartásáért. A szobák egy magas lépcsőház körül vannak elrendezve, amely egyfajta orientációs tengelyként működik. A lépcső fekete fémvázon, travertin kő lépcsőfokokkal van kialakítva.

A lapacho fa panelek mögött a gyógyfürdő bejárata található, ahol egy medence található, melyet relaxációs tér vesz körül. A gyógyfürdő helyisége sötétebb árnyalatokban borították, hogy egy visszafogott légkört teremtsenek a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Az ingatlan hátulján az otthoni közös helyiségek, mint például a nappali és az étkező, a lagúnára néznek a tolóajtókon át. Mint sok argentin vidéki házban, a társasági szórakozás és a grillezés külső területei központi szerepet játszanak a ház kialakításában. A házban három vendég hálószoba és egy fő hálószoba található, amelyek mindegyike minimális dekorációval és kiváló minőségű bútorokkal van készítve, csakúgy, mint az épület többi része. Az ingatlan tetején egy tetőterasz található, ahonnan lenyűgöző 360 fokos kilátás nyílik a környező tájra.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close