„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

HL-House: egy különösen kis lábnyommal rendelkező, háromszobás családi ház

A HL-House egy 4×18 méteres kis telken épült, amelyet Ho Si Minh-város Binh Thanh körzet nevű lakónegyedében közvetlenül más lakóhelyek szegélyeznek. A terület nagyon közel van a városközponthoz, kényelmes hely a munkához, azonban a telek a régi lakóövezetben található, ahol a sikátor nagyon keskeny, kevesebb, mint 2 méter széles, sűrű beépítési sűrűséggel, alacsony vízelvezetéssel, alacsony életminőséggel.

A Chi.Arch építészeti cég által kivitelezett ház tulajdonosai egy háromtagú fiatal család, azzal a vággyal, hogy az egész napos munka után, viszonylag távol a fülledt városi élettől, egy természetes fényben és szellőzésben gazdag élettér álljon rendelkezésükre. Az építési korlátok miatt a keskeny, 4 méter alatti homlokzatú szerkezetben, az építészek által választott megoldás egy nagy átrium megnyitása a ház közepén, ami természetes fényt biztosít az összes tér és szoba számára, a ház végén lévő üreg pedig biztosítja a természetes szellőzést.

A limitált négyzetméterek egy szokatlan elrendezést eredményeztek. A földszinten egy előszoba, a zongoraszoba, konyha és bár található, az étkezőasztal az átrium területén van elhelyezve. A nappali a félemeleten található, így az nem vesz el a földszint korlátozott területéből, míg a hálószobák egy közlekedőből nyílva a felsőbb emeleteken helyezkednek el.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb