„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Neoklasszikus palotába illő luxusmedencék

Az IONS Interior Architecture dubaji székhelyű tervezőcég tele van szinte felháborítóan fényűző ötletekkel. Nemrégiben mutattak be egy neoklasszikus stílusú fedett medence koncepcióját, amely nagyobb, mint az emberek többségének az egész lakása, és olyan gyönyörű funkciókkal van gazdagítva, mint a korinthoszi pilaszterek, a klasszikusan festett mennyezet és a francia ablakok.

„A belsőépítész üvegmozaikot és kőburkolatot alkalmazott a beépített medencéhez, mely egy magasztos tetőablak alatt fekszik, amely nemcsak a szellőzésben segít, hanem esztétikailag is csillogást adva a belső teret elbűvölő oázissá varázsolja, különösen a drámai éjszaka alatt ég.”– mondták a cég építészei.

Az álomszép koncepcióban a falak és a medence környéke márványból készült, amit tovább hangsúlyoz maga a medence lekerekített alakja. A medence egyik végén van egy beépített pezsgőfürdő is, így a felhasználó kedve szerint választhat egy forró áztatás és egy frissítő úszás között.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A palotába illő fedett medence tökéletesen illik az IONS egyéb festői tervezéseivel. A cég egyedülálló tervezési szolgáltatásai esősorban a dubai felső osztály köreiben népszerűek. Az Egyesült Arab Emírségeket a világ leggazdagabb helyének tekintik. Csak Dubajban az összesen 3,33 millió lakosból mintegy 26 000 milliomos és legalább 7 milliárdos él.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb