„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Helytakarékos zsebajtók, amelyek eltűnnek a falban

Legújabb cikkünkben olyan otthonokat mutatunk be, ahol a zsebajtók a falakon belüli résekbe csúsznak, hogy helyet takarítsanak meg, vagy hogy nyitottabbá tegyék a belső teret.

A zsebajtó a tolóajtók egy speciális típusa, amelyet úgy terveztek, hogy a fal üregébe illeszkedjen. Ez azt jelenti, hogy amikor az ajtó nyitva van, teljesen elrejtőzik a szem elől. Azokban az otthonokban, ahol a nyitott elrendezés kívánatos, de nem praktikus, a zsebajtók életképes alternatívát kínálnak. Nyitott állapotban szinte láthatatlanok, így a szomszédos helyiségek jobban összekapcsolódnak.

A zsebajtók olyan helyiségekben is alkalmazhatók, ahol nincs elég hely egy kifelé nyíló ajtóhoz, vagy olyan helyeken, ahol az ajtónak érdemes a környező asztalosmunkákba integrálódnia.

Az alábbi galériánkban 10 különböző példát tekinthetsz meg, többek között egy arizonai udvari házban és egy felújított 1920-as évekbeli New York-i lakásban beépített zsebajtókat:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb