Home / Modern és luxus házak / Ház ahol az apokalipszis is túlélhető?

Ház ahol az apokalipszis is túlélhető?

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ha valami katasztrofális történne holnap a világgal, boldogan maradna jelenlegi otthonában, vagy inkább máshol keresne menedéket?

Persze, nincs még egy olyan hely, mint az otthonunk, de ez sajnos nem segít túlélni az apokalipszist. Egy olyan ház, amelyet csúszó falakkal vagy mozgatható eszközzel erősítenek, amit magával vihet, miközben helyet változtat, sokkal inkább hasznos lehet egy ilyen forgatókönyv esetén. Néhány csodálatos példa létezik erre, és bár nem feltétlenül a világ vége miatt épültek úgy ahogy, de mindegyikük kellő védelmet nyújt.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ilyen a Safe House, ami Varsóban található, Lengyelországban, és a KWK Promes – Robert Konieczny tervezte meg. A tulajdonosok számára a biztonság volt a legfontosabb, és az építészek nagyon okos megoldást találtak arra, hogy kielégítsék ezt a kérést, miközben ügyfeleik számára olyan otthont kínáltak, amely természetes és kellemes környezetet foglal magában. A ház úgy lett kialakítva, mintha egy kompakt kocka lenne teljesen lezárva, nincs rajta semmilyen nyílás. Azonban titkot rejt a zord küldő, ugyanis a külső falai csúsztathatóak és kinyitják a belső tereket és a kertet. Nézze meg képgalériánkban.

forrás:homedit.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..