„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Hawaii luxusvilla, egy megkrövült lávafolyás tetején

Az amerikai De Reus Architects stúdió a Kohala Coast Residence projektjét egy megszilárdult lávaföldön építette, ahonnan a lakók nagyszerű kilátást élvezhetnek a Hawaii Big Island szélére. A Kohala-parti luxusrezidencia több kis épületből áll, a projektet pedig magáról a területről nevezték el.

Az épületek a megkövült, fekete magmás kőzet tetején állnak, amelyek a forró láva kővé szilárdulásából keletkeztek. A cég szerint ez a bizonyos kőzetképződés 1801-ből származik. A közel 1000 négyzetméteres ház különböző tereinek kisebb épületekre bontásával az építészek a helyi népi építészetre törekedtek, amit tovább fokoznak a ház túlnyúló nyeregtetői.

A rezidenciát a bennszülött sziget építészetének modern értelmezéseként tervezték, arra törekedve, hogy a lakókat összekössék a régió hagyományaival és kultúrájával és a természettel. Az előkertben egy kis vízeséssel ellátott beépített tó fogadja az otthon látogatóit. Reus szerint a különböző épületek között átmenő nyitott terek ugyanolyan fontosak voltak, mint a ház elsődleges helyiségei.

A vendégek egy galérián keresztül lépnek be az otthon fő nyilvános területére, ahol a konyha, a nappali és az étkező egyesül a található a magas mennyezet alatt, amelyek követik az épület tetővonalát. A szoba két fala teljesen kinyitható, és egy nagy medencére nyílik, amely a belső nappali, a külső társalgó és az első hálószoba között helyezkedik el.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A tulajdonos hálószobája egy különálló épületben található, amelyet egy sétány köt össze. A lakóegységhez egy gardrób és egy teljesen fehér márványba burkolt saját fürdőszoba tartozik, amely egy buja udvarra nyílik, külső zuhanyzóval. További három hálószoba található a nappalival és az étkezővel szomszédosan. Az egyik teljesen elkülönített szerkezetben egy vendég hálószoba található, melyet az udvar átkelésével lehet elérni. Ez a lehető legtöbb magánéletet biztosítja a vendégeknek, mivel az saját mellékhelyiséggel és kültéri zuhanyzóval is rendelkezik.

A belső tereket a honolului székhelyű, Phillpotts belsőtervező cég tervezte. A lakóterek egy részét nyitva hagyták egymás felé, ezeket rácsos fa válaszfalak választják el egymástól. Az egész házban semleges szín- és anyagpaletta uralkodik, természetes fa és kő kombinációjával a főszerepben.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb