„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

House Taurus: a modern brutalisa építészet példája

Az ausztrál Durbach Block Jaggers Architects építésziroda által tervezett lakóház építési helyszíne közvetlenül Sydney kikötőjével szomszédos, és egy saját stranddal is rendelkezik. A tengerszinten épült ingatlan közvetlen kapcsolatban van a stranddal és a gyönyörűen parkosított udvarával.

Az ausztrál Point Piperben található House Taurus minimalista, brutalista stílusával és a művészi külsejével a Sydney kikötő egyik legikonikusab építménye. Hullámzó beton homlokzatával olyan, mint egy szobrászati darab. Az építészeti cég alapítója és névadója, Durbach sajátos stílusához hűen az introvertált és nyitott infrastrukturális elemek kombinálta a tervezésben.

Az autók parkolását egy autó-lifttel ellátott földalatti garázsban oldották meg, szabadon hagyva a kilátást. Az alsó emeleten tiszta kilátás nyílik a természetes környezetre, és a homlokzat üveghomlokzata a villa saját strandjára nyílik. A földszinten a közösségi helyiségek, míg az emeleteken a privátabb terek találhatók.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb