„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Harry Nuriev az amerikai álom által inspirált bútorokat formál farmeranyagból

Egy DJ-pult, egy tornapad és egy óriási kanapé beépített iPad-tartóval szerepel ebben a gyűjtői farmerbe öltöztetett bútorgyűjteményben, amelyet Harry Nuriev tervező állított ki a párizsi Carpenters Workshop Galériában.

A galéria teljes földszintjét elfoglaló Denim kiállítás az ikonikus amerikai anyagot úgy találja újra, hogy váratlan hétköznapi tárgyakra alkalmazza.

“A farmeranyagot az elmúlt két évszázadban a bányászoktól és a cowboyoktól kezdve a hollywoodi hírességekig mindenki magáévá tette” – mondta a Carpenters Workshop Gallery. “[Ez] egy olyan szövet, amely szorosan kapcsolódik az amerikai álom fogalmához, és Nuriev ezt a szimbolikát vizsgálja ultrakortárs sorozatában.”

A moduláris kollekció túlmutat a bútorok határain, és háztartási cikkeket, valamint tornafelszereléseket is tartalmaz, a falra akasztható tárolózsebektől kezdve a farmerbe burkolt súlyzókig mindent felölel. Nuriev ezzel azt kívánta szemléltetni, hogy a posztpandemikus otthonaink egyre inkább olyan funkciókat töltenek be, amelyek túlmutatnak azon, hogy csupán alvóhelyet biztosítanak számunkra.

“Mivel az életünk az elmúlt években nagyon megváltozott, egyre több időt töltünk otthon, a kanapéinkon” – mondta a tervező. “Ahelyett, hogy harcoltam volna ez ellen a tény ellen, úgy döntöttem, hogy elfogadom”.

Ezt az elképzelést talán a Denim kanapé szemlélteti a legvilágosabban, amely egy hatalmas matrac és egy beszélgetőgödör keresztezésére hasonlít. Túlzó méretei lehetővé teszik, hogy asztalokat, polcokat és élénk rózsaszínű monitorállványokat helyezzenek el rajta, amelyeken az iPadektől kezdve a tévékészülékekig mindent tarthatnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“Azt akartam, hogy a kanapé önmagában is egy hely legyen – egy olyan hely, ahol lehet enni, pihenni, dolgozni, aludni” – mondta Nuriev. “Ahogyan a farmereket, pólókat és kabátokat is a kívánt sorrendben rétegezzük, úgy szeretném, ha a bútoraim is a felhasználó kívánságai szerint alkalmazkodnának és formálódnának.”

A galérián belül ezek a darabok különböző konfigurációkban vannak kiállítva, hogy egy egész lakást sugalljanak, moduláris piperebútorral, DJ-pulttal és egy nagy étkezőasztallal, amely 12 ülőkockával rendelkezik.

A kiállítás Nuriev korábbi, a divat és a bútorok ötvözésével kapcsolatos kísérleteit követi, amelyek során egy átlátszó vinil kanapét töltött ki Balenciaga ruhákkal, egy virtuális kanapét pedig neonzöld Nike dzsekikkel kárpitozott.

A Párizs és New York között élő Nuriev a Crosby Studios tervezőiroda alapítója, és a Denim az első önálló kiállítása, mióta a Carpenters Workshop Gallery képviseli.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb