„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A hongkongi székhelyű My ArchiSchool digitális építészeti könyvtárat indít

A hongkongi székhelyű My ArchiSchool iskola 2023 nyarán indítja el digitális építészeti könyvtárát, amely az iskola diákjainak és végzőseinek projektjeit mutatja be.

Universe – Villet

Az iskola Építészeti Könyvtára épületek digitális 3D modelljeit, festményeket és a My ArchiSchool diákjai által tervezett koncepcionális projekteket tartalmaz majd. A bemutatott projektek között szerepel Antonia Villet diák fotómontázsa, amely egy Hongkong túlnépesedett területén található teaház kísérleti tervezését ábrázolja, valamint Albus Oscar Chung diák akrilfestménye egy erdőről.

Forest – Albus Oscar Chung

Szintén szerepel a kiállításon Villet Universe című, nagyméretű, vászonra festett akrilfestménye, amely egy rózsacsokor által inspirált szürreális képet ábrázol, valamint Chung The Last Beam of Light című, hegyvidéki tájat ábrázoló akrilfestménye.

“Mindig tanulunk a diákok friss ötleteiből” – mondták a My ArchiSchool alapítói. “A hagyományos könyvkiadásban különböző gyakorlati és működési okok miatt nem minden jó ötlet kerül publikálásra.”

The Last Beam of Light – Chung

Az iskola építészeti könyvtárának elindítása az iskola legújabb projektjeinek bemutatására és archiválására tett kísérlet. A My ArchiSchool célja, hogy elősegítse a diákok építészeti kiválóságának népszerűsítését.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“A fiatal tervezőknek térbeli modelleket kell kidolgozniuk és megfigyelniük, mielőtt elkezdenék szeretett városunk tervezését” – jegyezték meg az alapítók. “Építészeti könyvtárunkat úgy alakítottuk ki, hogy a diákok megtekinthessék mások egyéni munkáit, és megtapasztalhassák a tér 3D-s modelljeit.”

Antonia Villet fotómontázsa

Az iskola könyvtárában 3D modellek, valamint a diákok munkáiból készült festmények is helyet kapnak majd több “virtuális galériában”. A könyvtár nyilvános, és ingyenesen hozzáférhető, további szoftverek nélkül.

A My ArchiSchool számos személyes és online tanfolyamot indít a feltörekvő fiatal építészek számára, célja a 3D modellezés és más olyan készségek elsajátítása, amelyek az épített környezetben való karrierre készítik fel őket.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb