„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Hahn Lavsen geometrikus vendégházat hozott létre Cold Hawaii homokdűnéjében

Hosszú geometrikus forma határozza meg a Vipp Cold Hawaii vendégházat, amelyet a Hahn Lavsen építészeti stúdió úgy tervezett, hogy kiemelkedjen a dániai Thy Nemzeti Parkot körülvevő dűnékből.

A Vipp lakberendezési márka számára tervezett vendégház meredek hajlásszögű tetővel rendelkezik, és a közeli hagyományos halászházakra emlékeztet. Ezek a nyaralók a környéken találhatók – a szélviszonyok miatt egy népszerű szörfös hely, amelyet gyakran Cold Hawaii-nak neveznek.

A Vipp Cold Hawaii egy ösvényen érhető el, amely a környező hullámzó dűnéken kanyarog, és fehérre meszelt falak veszik körül, amelyeket betétes üvegezés köt össze. A ferde tető Douglas fenyőlécekkel van burkolva, amelyet két kémény lyukaszt, amelyek három részre osztják az otthon belsejét. Belül a fő helyiségek a kémények körüli nyitott terekben helyezkednek el, vastag falaikba lépcsőházakkal, kandallóval, fürdőszobával és szellőzőberendezésekkel.

A fő elválasztó falak között további fehérre meszelt válaszfalak választják el a belső teret kisebb terekre, beleértve a Vipp konyhát eloxált alumínium szigettel és beépített tölgyfa szekrényekkel, amely egy étkezőhöz kapcsolódik. A lakóteret semleges tónusú bútorok díszítik, és nagy ablakok és padlótól a mennyezetig érő üvegezések világítják meg, amelyek a földszinti terekben megtalálhatók.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A vendégház két szintjén három kétágyas hálószoba és két fürdőszoba található. Ez magában foglal egy hangulatos félemeleti ágyat, amelyet egy tölgyfa szekrénysorra emelnek. A Vipp Cold Hawaii otthonában Hahn Lavsen a helyi népnyelv által ismert minimális anyagpalettát használt, beleértve a fát, téglákat és durván fehérre meszelt betontömbökből készült belső falakat. A földszinten homokkal burkolt téglapadló húzódik át, a kinti táj nyersességéből merítve, míg a helyi művészek által készített műalkotások és berendezési tárgyak díszítik a tereket.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb