napi hírmorzsák

Ez a 15 millió dolláros otthon tele van történelmi titkokkal, köztük egy földalatti zugkocsmával

Az évszázados ingatlanok gyakran tele vannak meglepetésekkel. Legyen szó akár egy rejtett szobáról, akár relikviák, dokumentumok és régiségek rejtekhelyéről, ezeknek a helyiségeknek a szépsége abban rejlik, hogy bőséges részletekkel rendelkeznek, amelyek bepillantást engednek egy elfeledett múltba. Nemrégiben egy olyan denveri otthon került a piacra, amelynek lenyűgöző életrajza minden (történelmi) I-re pontot tesz, és minden elképzelhető (titkos) T-re keresztet vet.

A korábban Harman Hall néven ismert Cherry Creek North gyöngyszeme a 20. század fordulóján épült, és Denver történelmének szerves részét képezi. Gyakran a város legikonikusabb rezidenciájaként emlegetik, az épület városházaként szolgált, mielőtt stílusos rezidenciává alakították át. Azonban, mint sok korabeli épületnek, ennek a coloradói nevezetességnek is megvannak a maga titkai, köztük egy egykori speakeasy (a szesztilalom idejéből maradt fenn, amikor a jelszavak és a rejtett szobák voltak a normák). Ma a tágas otthon egy felújított álomtér, amely körülbelül 15 millió dollárért kerül a piacra, így messze a legdrágább hirdetés a környéken.

Az Oakwood Homes vezérigazgatója, Pat Hamill által megvásárolt történelmi rezidenciának mindenképpen szüksége volt egy kis törődésre. Hamill volt az ember, aki visszaadta az otthon régi fényét. A 2010-es epikus bővítés és felújítás után az egykori Harman Hall ma már egy olyan kortárs rezidencia, amely megtartja ikonikus múltjára való utalásokat, kiegészítve olyan hiteles századfordulós elemekkel, mint a visszanyert fa és a múltból származó minták.

Hamill a maga részéről úgy érezte, hogy az “ikonikus otthon” különleges, és mindenképpen megérte a sok fáradságot. Amellett, hogy mintegy 7000 négyzetlábbal bővítette a rezidencia alapterületét és “kibelezte” a belső teret, a ház múltja előtt is tisztelgett azzal, hogy helyreállította az eredeti vörös téglahomlokzatot. A hajdani zugkocsmára utalva Hamill a legalsó szintet is átalakította egy privát rendezvénytérré, amely a szesztilalom korszakában a bulikhoz illett, bár most inkább jótékonysági rendezvényeknek és összejöveteleknek ad otthont, mint titkos társadalmi találkozóknak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


Az egykori zugkocsma egy másik, modernebb funkciót is betölt. A földalatti bemutatóteremhez csatlakozó, akár 10 autónak is helyet adó helyiség a pompa és a luxus kirakataként szolgál, hidraulikus lifttel és csatlakozó háromállásos garázzsal kiegészítve.

Bár az egykori Harman Hall tele van olyan modern elemekkel, mint a fűtött fapadló, a padlótól a mennyezetig érő ajtók és a liftek, az egykori Harman Hall továbbra is a denveri építészet ikonikus sarokköve marad. A történelmi otthon, amely ma egy kiterjedt luxus rezidencia, megőrizte századfordulós báját, a múltra utaló bólintásokkal, amelyek mindenhol láthatók, a felújított téglahomlokzattól kezdve a speakeasy-ból lett szórakozóhelyig. És bár nem kell titkos kézfogás vagy kódszó ahhoz, hogy beléphessen ebbe a fenséges kastélyba, ahhoz, hogy a sajátjává tegye, 15 millió dollárra van szüksége. De talán ennyit megéri fizetni Denver történelmének eme egyedülálló darabjáért.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb