Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Modern és luxus házak

Garázs átalakítások

Miért adnál fel egy garázst, amikor ott parkolhatsz a kocsiddal, ugye? Nos, nem mindenki ugyanazokkal a prioritásokkal rendelkezik, és rengeteg oka lehet annak, ha valaki meg akarja változtatni a garázst valami egészen másra.

A garázs átalakítások gyakoribbak, mint gondolnátok, és nagyon inspirálóak. Ennek bizonyítására mutatjuk be ezt a pályafutását kereskedelmi garázsként kezdő helyiséget, ami most igazán szép és otthonos. Az átalakítás a Sam Crawford Architects stúdió projektje volt. A garázs két meglévő épület között foglalt helyet, hosszú és keskeny volt. Az átalakítás után a forma és a méret is megmaradt.

Michael Downing Constructions, Darlinghurst project. Picture Craig Greenhill
Michael Downing Constructions, Darlinghurst project. Picture Craig Greenhill

Az építészek fekete acél, újrahasznosított tégla, a beton és a fa felhasználásával megőrizték a tér ipari jellegét is. Az kert erős összeköttetést biztosít a szabadba, és egyben rengeteg fényt is kínál.

Sunken-kitchen-area-Garage-transformation


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Számos okos tervezéssel találkozhatunk, például, nézzük meg ezt az igazán menő teret, amelyben egy süllyesztett társalgó található. A hely eredetileg szerelőműhelyként funkcionált és a süllyesztett része pedig szerelő akna volt. Most sokkal jobban néz ki, a narancssárga bútorokkal. Az átalakítás a Doepel Strijkers és a LEX Architects közötti együttműködés eredménye volt.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb