„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Fritz Hansen bemutatja Jaime Hayon magas támlájú kanapéit munkahelyi belső terekhez

A dán Fritz Hansen márka piacra dobta a The Plenum Cabin ülőgarnitúrát, amelyet Jaime Hayon tervező készített, mint “sokoldalú térteremtő eszközt” a munkahelyeken.

A Plenum Cabin egy négyüléses, hüvelyszerű bútordarab, amelyet a Hayon tervezett informális és privát beszélgetések befogadására nagy és nyitott munkaterületeken. Két, egymás melletti magas háttámlával ellátott kanapéból áll, amelyek Fritz Hansen „jellegzetes és funkcionális darabjaként” jellemezték az irodai belső teret.

A Plenum Cabins a Fritz Hansen szélesebb Plenum kollekciójának részét képezi, amely magas támlájú kanapékból és székekből áll. A kollekció többi részéhez hasonlóan tornyos, ívelt háttámláik különböztetik meg őket, amelyek magánéletet és bezártság érzetét biztosítják a felhasználóknak.

A Plenum Cabins többféle kárpittípusban kapható a Fritz Hansen saját textilválasztékából, olyan színekben, mint a sötétkék, a mustársárga és a lila. Személyre szabhatók akár 68 centiméteres képernyőkkel, valamint a két kanapé közé illeszkedő tárgyalóasztalokkal. Eközben szükség esetén tápcsatlakozók és USB-portok is beépíthetők a kanapékba.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb