„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Lyle Gallery a “nőies lencsén keresztül” mutat be fémmunkákat New Yorkban

A Lyle Gallery társalapítója, Lin Tyrpien elmondta, hogy a bútorokat a kézműves technikák iránti vonzódása, valamint az a vágy, hogy bemutassa a nőként azonosító tervezőket.

Michelle Jiaxin Huang párnás és gömbölyű fém Eternal Recurrence Landing széke, valamint a Telegraph and Rover padja „beszélgetésekre hív a létezés körül”, és felfújt fémrészekből készült, amelyeket összehegesztettek az ülés létrehozásához. A harmadik darab, a Telegraph a kommunikációt képviseli, és “üzenetek fogadására, feldolgozására és továbbítására törekszik”.

Martha McGuinn lézerrel vágott alumíniumhulladékot csavarodó és spirális formákra Szerzetesszékéhez és Panning darabjához, amelyekről az 1310-ből származó, megvilágított kéziratok tájékoztattak, amelyekben a sertés makkos hízásának hagyománya látható. McGuinn nyomon követte a kéziratokat, hogy létrehozza a hullámos formákat, majd összefonta a darabokat, tisztelegve “a női kézműves szövés gazdag hagyománya előtt”.

Az arizonai Arcosanti építészeti közösség egyik rezidenciája, Paolo Soleri építész a Jøna Maaryn által készített fekete acél és beton Paloma Negra és Embre székek, valamint Kokuryū székek “gerinc által ihletett” formáit ismertette.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kiállítás a Lin Tyrpien és Magdalena Tyrpien által társalapító Lyle Gallery bevezető kiállítása, amely “művészek és tervezők eklektikus együttesét mutatja be különböző tudományágakban”.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb