„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Forgó bambusz paravánok veszik körül egy thaiföldi festőművész számára készült otthont

A Studio 11.29 forgó bambusz paravánokat használt, hogy a thaiföldi festőstúdiót megnyissa a környező táj felé.

A Rayong-i mezőgazdasági területen egy tó mellett található Furnish Studio projektje egy helyi olajfestő számára készült, aki jól szellőző, nyitott teret akart, amely munka- és bemutatóterületként is szolgálhat. Erre válaszul a Studio 11.29 egy verandával körülvett négyzet alakú teret hozott létre, amely lehetővé teszi a szellőzés és a napfény szabályozását a helyi bambuszból készült teljes magasságú, forgó paravánokon keresztül.

A projekt bejáratát két magas betonfal keretezi, amelyeket egy közeli gyárból származó többlet hengeres és téglatest távtartók felhasználásával építettek. Lépcsők vezetnek fel a stúdióba, amelyet a földtől megemeltek, hogy csökkentsék az árvízveszélyt és megakadályozzák az állatok bejutását.

Belül a Furnish Studio egy dupla magasságú teret tartalmaz, betonkerettel és magas szintű vitrinrel, amely kék létrán keresztül érhető el. A központi tér két oldalán található egy tárolóhelyiség és egy felülvilágított fürdőszoba, és az épület szélétől vissza lett húzva, hogy a kinyitható bambusz paravános homlokzat megzavarása nélkül lehessen őket zárni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb