„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Fenntartható amszterdami otthon

Amszterdam külvárosában fekszik ez a modern és fenntartható otthon, amely teljes mértékben kihasználja a nyugodt vízparti elhelyezkedést.

A lenyűgöző, fenntartható dizájn a Marc Architects munkája, akik funkcionális városi otthont és egyben menedéket is terveztek a tulajdonosoknak. A színek egészen földes jellegűek és természetesek. A belső tér és a kültéri területek természetes textúrákkal, rengeteg nagy ablakkal és stratégiailag rusztikus designnal rendelkeznek. A fenntarthatóság nagy tényező az egész házban, beleértve a külsőt is. A ház homlokzata alumíniumból készült bordázott felületekkel vannak bevonva, amelyek segítik a szerkezet hűtését. A ház távolról sima és fehér külseje, közelebbről szemügyre véve drámaian bordázott paneleket takar.

amsterdam-villa-fireplace-1024x681Az otthon kb. 300 négyzetméteres, és egy 35 négyzetméteres terasszal rendelkezik. Bár a belső kialakítás határozottan modern, messze nem hideg vagy kemény. A rusztikus és a befejezetlen anyagok használata segít megőrizni a barátságos, szívélyes érzetet. A kandalló mögötti falat 200 éves kanadai pajtafából állították össze, a fürdőszobában és tolóajtóknál is ezt az anyagot használták.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás: homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb