Home / Modern és luxus házak / Fenntartható amszterdami otthon

Fenntartható amszterdami otthon

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Amszterdam külvárosában fekszik ez a modern és fenntartható otthon, amely teljes mértékben kihasználja a nyugodt vízparti elhelyezkedést.

A lenyűgöző, fenntartható dizájn a Marc Architects munkája, akik funkcionális városi otthont és egyben menedéket is terveztek a tulajdonosoknak. A színek egészen földes jellegűek és természetesek. A belső tér és a kültéri területek természetes textúrákkal, rengeteg nagy ablakkal és stratégiailag rusztikus designnal rendelkeznek. A fenntarthatóság nagy tényező az egész házban, beleértve a külsőt is. A ház homlokzata alumíniumból készült bordázott felületekkel vannak bevonva, amelyek segítik a szerkezet hűtését. A ház távolról sima és fehér külseje, közelebbről szemügyre véve drámaian bordázott paneleket takar.

amsterdam-villa-fireplace-1024x681Az otthon kb. 300 négyzetméteres, és egy 35 négyzetméteres terasszal rendelkezik. Bár a belső kialakítás határozottan modern, messze nem hideg vagy kemény. A rusztikus és a befejezetlen anyagok használata segít megőrizni a barátságos, szívélyes érzetet. A kandalló mögötti falat 200 éves kanadai pajtafából állították össze, a fürdőszobában és tolóajtóknál is ezt az anyagot használták.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás: homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.