Home / Modern és luxus házak / Michael Jordan eladó otthona

Michael Jordan eladó otthona

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A korábbi Chicago Bulls sztár, Michael Jordan egy éve próbálja eladni otthonát, eddig nem sok sikerrel. Az árat is levitte 29 millió dollárról 21 millióra, mivel 2008-as válása óta Jordan legtöbb idejét Floridában tölti, így a ház kihasználatlan marad.

Az ingatlan 1995-ben épült, és maga Jordan tervezte a 8 hektáron elhelyezkedő rezidenciát. A nagyjából 540 m2 -es házhoz vezető kapu már sejteti, hova is érkeztünk az ikonikus 23 -as számmal. Összesen 15 fürdőszobát, 9 hálószobát és öt kandallót, teljesen berendezett vendégházat, medencét és gyógyfürdőt, három garázst és egy professzionális minőségű teniszpályát találunk a birtokon.

michael-jordan-house-for-sale5

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A medence és terasz területe megfelel a modern Zen stílusnak, amelyet újra és újra felfedezhetünk az egész otthonban. A fekete bőrbútorok a csúcsminőség archetípusai, 5 csillagos pihenést és kényelmet sejtetnek. Michael Jordan kastélya mindössze 30 mérföldre fekszik Chicagotól, drága elit részen, a Highland Parkban.

forrás:celebrityhousepictures.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.