„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Felújítási projekt: régi parasztházból lett nyaraló

A Studio Cascina Garbald projektje egy már meglévő épület átalakítását jelentette, megtartva az eredeti épület azonos helyzetét, térfogatát és magasságát. Ez nem egyszerűen az építési előírásoknak való megfelelés érdekében történt, hanem a téma és a kontextus szándékosan nem invazív megközelítése érdekében.

A meglévő parasztház a Garbald Villa komplexum mögötti réten található. A projekt szigorúan újraértelmezi az eredetit a jelenlegi építési gyakorlat és néhány könnyed kortárs vonás segítségével, ami leginkább az anyagok kiválasztásában nyilvánul meg. Az épületet, amely kutatók ideiglenes szállásaként szolgál, a méret és a funkció szempontjából a lényegre redukálták, és mindent hagyományos kézműves technikával terveztek és valósítottak meg.

Minden munkát “kézzel” végeztek: a durva külső vakolást, a falakat döngölt betonból, a földszint és a lépcső felületét habarcsból, a gesztenyefából készült faborítást – az ajtó- és ablakkereteket, a bútorokat és a burkolatokat -, az ipari bronzból készült lámpákat és a helyi művész által kerámiából készített mosogatót. Az eredmény egy olyan építészet, amely megmutatja az építési folyamat során alkalmazott gondosságot, az anyagok “harmóniáját” és egy olyan teret, amely képes érzelmi szinten bevonni a látogatót.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.yinjijnspace.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb