„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

“Farmpunk” bútorok: 12 elképesztő bútor darab nyers mezőgazdasági gépekből

Mint a szántás fizikai munkája, sok szellemi erőfeszítésre van szükség a múltbeli felismerés elmozdításához is, hogy a régi benne valami újjá váljon.

Az építkezésekből visszamaradt csaptelepektől és az öntözővályúktól a tengelyek és silószalagokig mindent felhasználva az United Two Design folyamatosan kreatív felhasználást tervez az eldobott mezőgazdasági hulladékok számára.

A United Two mindenből egyedi remekművet alkot- egy 1800-as évekbeli parasztházakból épített paddal, egy törött buldózer lánckerékkel, néhány botvágó tengelyével, újrahasznosított siló maradványaival, acélkocsi kerékkel … és talán egy stop jel részletével.

Lefolyócsövek, csapok és motoros pengék meglepően finom, modern aszimmetrikus bortartókat alkotnak, régi faoszlopokkal, mind a vizuális, mind a fizikai egyensúly érdekében.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez nem a bonyolultságról szól – egy régi acél I-gerenda egyszerűen hajlított része vagy egy részleges buldózer lánckerék a klasszikus évjárat tartására is szolgálhat.

Nem feltétlenül absztrakt modernizmusról beszélünk, mivel ez a közel-giccses, Frankenstein-méltó darabok nehéz anyagokkal, de könnyű humorral rendelkeznek. A tervezők saját szavai szerint: „visszanyeri az anyagokat a helyi gazdaságokból, ipari helyszínekről és lakóépületekből, és nyers terveik inspirálnak a múltból, a jelenből és a jövőből, miközben megtartják az eredeti formájukat. ”Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb