„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Joanna és a Chip Gaines új bútorkollekciója elérhető a Target-en

Joanna Gaines gyakorlatilag fél kézzel az elmúlt évtized legnagyobb belsőépítészeti trendjévé alakította a parasztház stílusát, tehát természetes, hogy a “Fixer Upper” műsor sztárja készen áll  kiadni saját bútorcsaládját a Target-nél. Gaines először 2017-ben indította el a „Hearth & Hand with Magnolia” sorozatot Chip férjével, számos otthoni dekoráció és kiegészítők kollekcióját kínálva, ám a nagyobb darabok legújabb bevezetése egy teljesen új szintre hozza.

Az új bútorkollekció körülbelül egy tucat darabot tartalmaz, beleértve étkezőasztalokat, székeket, padokat, kávé- és konzolasztalokat, székekkel és tükörrel. Ezek mindegyike, mint amire számíthat, modern és tiszta, miközben bólint a tradicionális stílus öröksége és kivitelezése felé. Mindegyik darab ára 400 dollár alatt lesz, ami sokkal könnyebben elérhetővé teszi őket, mint a többi boltban található hasonló bútorok.

A darabok között megtalálható a Shaker étkezőasztal (399,99 dollár) és a hozzá kapcsolódó székek (mindegyik 89,99 dollár), a fém és fa díszítéssel ellátott pad (189,99 dollár), amely párosítja a skandináv stílusú fát fekete egy zöld fém alappal, az asztal (79,99 dollár) , és a Shaker kis szék (69,99 USD).

A kollekció december 26-án indult, de már annyira népszerű, hogy sok darab elfogyott. Jelenleg csak online működik, de Target szerint a tavaszi hónapok megérkezésekor számíthatunk rájuk a helyi boltokban is. Legújabb Magnolia Deco darabjaik azonban már áruházakban is megtalálhatók, és tárgyak és textíliák széles skáláját tartalmazza halvány, semleges árnyalatokban.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

„Az ünnepi nyugtalanság után vendégeink egy nyugodt, szervezett környezetet vágynak” – magyarázza Jill Sando, a Target vezérigazgató-helyettese és a ruházati cikkek, kiegészítők és otthoni ügynökök általános ügyvezetője. Hozzáteszi, hogy „a tavaszi otthoni kollekciónk új, Target- exkluzív darabokat ölel fel, beleértve a Hearth & Hand és a Magnolia Deco első bútorait. Rengeteg ropogós fehér, puha semleges anyag, természetes textúra és kézzel festett virágdíszítés révén vendégeink mindennapi tereiket csendes visszavonulásokká alakíthatják. Imádnivaló frissítés otthonaik számára és friss levegő lélegzete az újév megfelelő kezdéséhez. “

A kollekció a modern parasztház stílusára épít, amelyről Chip és Joanna Gaines híresek lettek. Lényegében a stílus az elemeket bevált és valódi klasszikusokból veszi fel, frissíti fel, és hozzáad egy-egy ipari elemet a kortárs élhez. Meleg és kényelmes, és ami még fontosabb, mindegyik a magasabb színvonalú anyagokkal és a képzett kivitelezéssel kapcsolatos.

A Chip és Joanna Gaines, miután elfoglalta a vezetést a HGTV-nél, elindította saját életmódmárkáját, a Magnolia-t, amely mindent magában foglal, az otthoni dekorációtól kezdve éttermekig a szülővárosukban, Wacóban, Texasban.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb