„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Érdekes ház bővítés Londonban

A londoni stúdiónak a Tigg Coll Architectsnek, egy olyan házaspár adott megbízást otthonuk új konyhájának és nappalijának kialakítására, akiknek gyermekei nemrég költöztek el.

Ez a bővítés köti össze a  főépületet a kerttel, üveg tolóajtóval, amely visszahúzódik a téglafalakba: “Annak ellenére, hogy szerettük volna az új bővítést, azt is szerettük volna, hogy olyan anyagok legyenek benne, ami tiszteletben tartja az épület teljes egészét és történetét. Ha jól csinálják, a téglafal hozzáteszi a mozgást és a textúrát, és kiállja az idő próbáját. A ház eredeti személyisége olvasható az otthon megújításában.”

modern-home-7Bár a belső és külső terek kapcsolódnak, de még mindig elkülönülnek és a tégla pedig segít hangsúlyozni ezt.” – mondták el az építészek. Kívül és belül, az építészek nagy, fehér porcelán csempéket alkalmaztak, ami színvilágában ellentétben áll a szomszédos udvarral és a főépülettel. Önnek, hogy tetszik a projekt végső eredménye?


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb