„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Építészeti inspiráció: természet ihlette trópusi ház

A Kambodzsában, Siem Reap városában található ősi Angkor Régészeti Park szomszédságában található a Breeze House, egy modern otthon, mely felépítésének, elrendezésének és légkörének kialakításában az azt körülvevő fák és növények játszottak fő szerepet. Az UAD Architects építészei a modernitás elemeit vegyítették a buja zöld környezettel, passzívan reagálva az éghajlatra.

A meglévő trópusi fák formálták a ház egyedi alakzatú lábnyomát, kellemes kivágásokat és elegáns, ívelt teraszt eredményezve. Érett pálmafák sora uralja az otthon modern külsejét, annak természetes kő berakásával. A fák törzseinél növekedő hatalmas elefántfül növények újabb fókuszpontot alkotnak a kertben. Egy görbe alakzatú terasz kíséri végig a nappali vonalát, mely közvetlen összeköttetést képez a buja kerttel.

A háztulajdonosok számára nagy jelentőséggel bír a természettel való kapcsolat és a békés elmélkedéssel töltött minőségi idő, így a tervezők egy kifejezetten nyugtató atmoszféra kialakítására törekedtek. A dús növényzet árnyékot és egyfajta biztonságot adó “zártságot” teremtenek a ház körül. Éjjel a kerti fények varázslatos árnyjátékot vetítenek a ház homlokzatára.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A belső terek esztétikája nagyon egyszerű és szellős. A dekorációban természetes tónusok keverednek, éles fekete-fehér elemekkel. A tágas helyiségek tucatnyi ablakokon át jutnak bőséges természetes fényhez.

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb