Esettanulmánynapi hírmorzsák

Hipp-hopp felépítheted a saját Airbnb-d az O2 ökoturisztikai megoldásával

Egyesek azt rebesgetik, hogy a turizmus soha nem lesz olyan, mint a koronavírus-járvány előtt. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az emberek nem szívesen mennek ki a házukból. A biztonsági protokollok maradandó hatással lesznek az utazásunk módjára, több embert ösztönözve arra, hogy olyan úti célokat válasszon, amelyek közel vannak az otthonunkhoz és kint vannak a friss levegőn.

Ezek a változások nem kifejezetten negatívak, új lehetőségek is társulnak melléjük. Egy lombházakkal foglalkozó cég könnyű, viszonylag alacsony karbantartást igénylő megoldást kínál erdei szállásként. Az O2 Treehouse „Treewalkers” modellje egy „lombház-vendéglátóipari franchise”– ahogyan a cég fogalmazott-. A gyönyörű moduláris lombház struktúrák telepíthetők önálló egységként de akár lombház-falvak is kialakíthatók belőlük, és a cég szerint “így egy darab üres területből pénzkereseti paradicsom válhat”.

A szerkezet kialakítása nagyon különleges, a modern sátortáborozás élményét nyújtja. Az egyes struktúrák felfüggeszthetők a fák közé, vagy a földön is felállíthatók, hiszen moduláris készletben kaphatók, amelyek testreszabhatók a végleges elhelyezéshez való alkalmazkodáshoz. Az O2 Treehouse a cég saját, fa „tetra rácsos” szerkezeti rendszeréből épül fel, egy fa emelvényen, beépített bútorokkal, feszítő kábelekkel és egy vászon előtetőből állnak. Minden egység tartalmazhat minden olyan bútort, amelyet általában egy szállodai szobában találhatók, beleértve egy óriás méretű kétszemélyes ágyat, beépített padokat, könyvespolcokat és egy reggeliző bárt.

Az ökoturizmus és az otthonmegosztási piac kiaknázására törekedve a „Treewalkers” egy olyan franchise-hálózatként szolgál, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy saját mini kiruccanó vállalkozásokat alapítsanak, lombházanként 35 000–50 000 dollárért (10-15 millió forint). A cég azt javasolja, hogy éjszakánként 150–200 dollárért (45-60 ezer forint) adják bérbe őket, és szerintük éves 30–60 százalékos várható foglaltsággal lehet számolni, ami a vevők számára gyors megtérülést jelenthetne a kezdeti befektetést illetően.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (meinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Az ökoturisztikai iparágat 2018-ban világszerte 265 milliárd dollárra becsülték, és bár ebben az évben mindenképpen még nagyobb sikernek örvendett, ennek ellenére az előrejelzések szerint körülbelül 14 százalékos éves ütemben fog növekedni az értéke. Az O2 Treewalkers alapítója, Dustin Feider úgy véli, hogy cégének egyedi lombházai pontosan olyan dolgokat kínálnak, amelyeket az utazók 2021-ben és azon túl keresni fognak.

Az O2 Treehouses körülbelül 85 faházat épített, mióta Feider 2005-ben megépítette első geodéziai szerkezetét egy wisconsini nyárfára, amelyek közül sok több mint 100 tervpublikációban szerepelt. Portfóliójuk tele van lenyűgöző egyedi lombházakkal. A struktúra persze csak saját használatra is megvásárolható.

Forrás: wwwdornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (meinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close